Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti milyen ajándékot adtok a pasitoknak valenti nap-ra?
Mi nem szoktunk ilyen átvett idióta "ünnepeket" ünnepelni, de még figyelembe se venni...
Egyébként azt vedd neki, amire szüksége van és úgy gondolod, hogy tetszene neki...
engem az is meglepett hogy a párom egyáltalán ünnepleni akarja... Szerintem hülyeség a Valentín nap. Inkább csak kihasználja hogy adhat valamit, mert nem szoktam neki hagyni hogy megívjon vagy ajándékot vegyen. Most is mondtam neki hogy semmi drága csoki vagy virág semmi több!
Számolok vele ha túllépi :P
egy szál vörös rózsa akkor minimum :)
vagy legalábbis a kedvenc virágjából egy szál
azon belül szerintem vidd el valahova és tedd emlékezetessé. Nem kell luxus vacsora vagy mit tudom én. De akár egy romantikus éjszakai csillagnézés (gyertyafény) akár a terasztól is :D (már ha jó idő lesz... remélem mert nekem az a tervem aztán letámadom és irány az ágy ;) ezt nem fogja egyhamar elfelejteni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!