Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex v. meleg a pasim?

Figyelt kérdés
Fura dolgokat észlelek a pasimon. Állandóan csak egy bizonyos barátjával lóg. Sokszor együtt is alszanak. A barátja sokszor csak úgy átmegy hozzá és el vannak. Akkor én le vagyok sza.rva, és a közös programjainkat lemondja. Állandóan együtt vannak. És úgy néznek egymásra mint egy szerelmespár. Bulikban elvonulnak kettesben. A pasimnak sok barátja van, de csak azzal az egyel ilyen. Ja és nemrég mondta a pasim, hogy biszex, aztán hozzá tette, hogy csak viccelt. Jó ha hetente 1szer szexelünk, akkor is nehezen megy neki, és máshol járnak a gondolatai.
2013. febr. 10. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Ne agyalj ezen a kérdésen: b@szd ki a 'csába a srácot. Aki nem is srác. Ne haragudj, de az olyan hímnemű, aki ilyen cuccokat használ és ezeket csinálja, az nem is férfi. Neked milyen pasi kell? Vagy csak a lepattanót szeded, s még ezen is hezitálsz??
2013. febr. 10. 22:25
 12/16 A kérdező kommentje:
Csak pár hete vagyunk együtt. Ezeket a jeleket vettem észre rajta.
2013. febr. 10. 22:28
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es vagyok: Akkor épp itt az ideje rájönni, hogy rossz döntés volt. .... S még valami: mit csinálsz ma este, összefutunk csevegni? :D
2013. febr. 11. 14:31
 14/16 Arlekim válasza:

Én is bi vagyok, a barátnőm tudja. A dolog sanszos, de a vicc lehet vicc.

Az én környezetem nem tudja, és kényszerűségből én vagyok a legnagyobb hangember mikor ezzel viccelődnek.

Én nem viccelek ezzel. Persze nála nem kizárt.

2013. febr. 11. 18:22
 15/16 anonim válasza:
Azóta kiderült valami? Én is a te cipődbe járok...
2014. márc. 4. 22:04
 16/16 anonim válasza:
na, mi újság?
2018. nov. 3. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!