Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vernek át a srácok?

Figyelt kérdés

Nem volt még túl sok kapcsolatom (elég fiatal vagyok még) talán rossz helyeken kopogtattam, de mindegyik srác csak meg akart d*gni. Amikor ezt elutasítottam, otthagytak.miért van ez így?:(

Nem vagyok nehéz eset, nincsenek féltékenységi rohamaim, figyelek arra, akit szeretek.Az önbizalmam lassan közelít a 0-hoz...:(

2009. szept. 6. 00:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel minden fiatal lány így van.

A fiúk szeretnek dugni,de nem mindenkivel akarnak kapcsolatot.

Vagy hogy érthetőbben fogalmazzak,egy fiú szereti a formás,szép,szexi könnyen megkapható csajokat.De a fiú tudja hogy egy könnyűvérű csajjal kapcsolatba kezdeni nem okos dolog,hisz az előbb-utóbb átveri.Így a fiú az ilyen lányt csak meg akarja kettyinteni...többet nem.

2009. szept. 6. 00:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Az önbizalamam nekem is 0, de am ha van kedved beszélgetni akkor privibe elküldhetnéd az msncímedet

szivesen beszélgtek akárkivel aki normális, meg hátha tudok segíteni :)

2009. szept. 6. 00:31
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem ezzel nem csak a fiatalok vannak így, náluk azért szembetűnő mert egy kor alatt a lányok nem foglalkoznak szívesen szexszel, ugyanannyi idős fiúk pedig annál inkább.

én azt gondolom, de ez persze csak az én véleményem, hogy amíg szexet nem akar valaki, ne menjen bele kapcsolatba. a fiú úgyis akarja, csak vagy elfojtja magában, vagy egy hazugságra épül az egész, akkor meg semmi értelme.

szerintem ezért nem tartanak akkortájt sokáig a szerelmek, mert már eleve hazugsággal kell kezdődniük az egyik fél részéről, úgy meg nem lehet. :)

2009. szept. 6. 00:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha igazán szerettek volna, akkor nem hagytak volna ott. Valószínűleg az volt nekik az elsődleges céljuk.
2009. szept. 6. 02:28
 5/7 anonim ***** válasza:
igen, egész biztos hogy rossz helyeken "kopogtattál".
2009. szept. 6. 02:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez látod tökéletes kérdés. Már a kérdés megadja a választ: talán rossz helyeken kopogtattam, de mindegyik srác csak meg akart d*gni. Tessék kell neked olyan pasi aki cksa dugni akar, miért nem lehet "unalmas " jófiúkat választani?
2009. szept. 6. 08:17
 7/7 anonim ***** válasza:
feküdj le valakivel és más lesz
2011. febr. 15. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!