Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esetleg még vonzódok hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg még vonzódok hozzá?

Figyelt kérdés
Most mentem 9-be gimnáziumba és a osztálytársam lett a régi barátom (ő volt az első szerelmem) és olyan rossz érzés ha meglátom, hogy más lányokkal beszélget, mintha féltékeny lennék! Pedig van egy komoly kapcsolatom lassan 11 hónapja vagyunk együtt,minden jól működik! De akkor mégis mért van ez a féltékenység?Vonzódom még hozzá? L/16
2009. szept. 5. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem itt az lehet a dologban hogy mivel ő volt az első szerelmed sok minden köt hozzá mivel elég mély nyomot hagyott benned... ha nem veszed észre azt h egyre többet jár rajta az eszed, nem keresed megrögzötten a társaságát, nem érdekel mit gondol, vagy néz-e akármit csinálsz akkor szerintem szeretni már biztosan nem szereted csak persze ez fura érzés...és ezt hogy vonzódsz-e hozzá csak te tudod eldönteni...ezt neked kell érezni
2009. szept. 6. 00:25
 2/4 anonim válasza:
Ahogy mondtad ő volt ez első szerelmed,ugyhogy természetes dolog,hogy rossz ha mással látod.Én is így vagyok vele...Hiába van komoly kapcsolatom,hiába imádom a mostani páromat,de mikor meglátom a volt barátomat,mindig szorongást érzek,és féltékeny is vagyok azokra a csajokra akikkel látom...Ugyhogy megnyugodhatsz ez természetes...
2009. szept. 6. 11:16
 3/4 A kérdező kommentje:
ohh:) köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam :)
2009. szept. 6. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem biztos, hogy így van, de én erre gondolok:

Mivel első szerelmed, most valószínű, hogy elgondolkozol a "lett volna, ha..." típusú kérdésekkel, vagy eszedbe jut, hogy ők vajon boldogok-e, jól érzi-e magát stb.

Nekem ilyesmi volt... :)

2009. nov. 12. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!