Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a versírásró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a versírásról? Virágról? Főzésről?

Figyelt kérdés
Igazából én szoktam verseket írogatni, de nem szoktam azokat felolvasni a barátnőmnek, róla szoktam legtöbbször írni. Msn-n vagy néha a gépemen megmutatom hogy mit írtam és eléggé szokott tetszeni neki, nektek mi a véleményetek erről? S szerintetek nagyon gáz ha egy pasi főz? Virágokat is szoktam sajnos csak nagy ritkán venni neki.
2009. szept. 5. 21:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aranyos.
2009. szept. 6. 11:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! :). Szerintem szerencsés lány a barátnőd. A versírásban elég elfogult vagyok, mivel jómagam is írok verseket. De szerintem nincs is annál szebb, mint egy a párodhoz írt, szépen sikerült vers, amit aztán megmutatsz neki. A virági is jó, így is érzi, hogy fontos vagy neki. Hisz meg is kell tartani a párunkat, nem csak megszerezni. Az meg szerintem szuper, ha egy srác főz. Ez a mai világban már szerintem nem csak női dolog. Mindkét nemnél jól jön, ha tud főzni az illető.
2009. szept. 8. 17:49
 13/18 anonim válasza:
Engem is megaldhatna egy ilyen fiuval a sors :) en csak gratulalni tudok.nagyon jo hallani,hogy ilyen emberkek is vannak a nagyvilagban :)
2009. szept. 8. 18:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem totál rendben van mind a 3.

Van egy barátom, aki szokott verset írni, és nagyon jókat.

De ha még mindig bizonytalankodsz, nézd végig az irodalomkönyveket! Hány nőt találsz, aki költő? Nos? Nem sokat, ugye? Na látod! :)

Ha meg bemész akármelyik étterembe mennyi séfet találsz, aki nő? Nos? A válasz valószínűleg ugyanaz, mint a költőknél.

A nők meg általában szeretik a virágokat, mondjuk, én csak a cserepeset bírom, de hát én már csak ilyen furcsa lány vagyok...

2009. szept. 8. 18:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép dolog.Bárcsak több ilyen srác lenne.Az én barátom is ilyen volt,illetve csak az ismerkedős időszakban.Amióta úgy tényleg járunk sehogy egy vers,vagy vmi más romantikus gesztus :S

Szóval sztem ne tarts gáznak,és maradj is ilyen,sztem tuti tetszik a lánynak =)

2009. szept. 8. 18:29
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ^^ mindenkinek, jól lestek ezek a szavak, mondatok
2009. szept. 8. 18:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Főzni én is szoktam.Virágot is szoktam vinni..bár inkább csak a kapcs elején meg ünnepnapokon:D
2009. szept. 8. 19:44
 18/18 anonim ***** válasza:

jajj az olyan pasikat imádom:)

romantikus és aranyos egyszerre..:$

sztem mindenképpen klassz dolog

és még jönhozzá h főzöl.....b@sszus nagyon klassz vagy:D

2009. szept. 8. 19:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!