Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha veszek egy BMW-t, mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszek egy BMW-t, mivel fognak megváltozni a dolgok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 09:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tippem szerint BMW-vel.
2013. febr. 10. 09:55
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha eddig maserattival jártál, akkor sokkal.

2013. febr. 10. 09:56
 3/13 anonim ***** válasza:

Egy rakás pénzbe fog kerülni az eltartása.

Ha arra gondolsz, hogy a szerelem megkeres, akkor csalódni fogsz. Az álszerelem lehet, hogy megtalál, de abban nem lesz köszöneted.

2013. febr. 10. 09:57
 4/13 anonim ***** válasza:

Akkor fenn kell tartanod egy drága kocsit, meg a vele szerzett csajt is. Nem is tudom hogy melyik a drágább.

2013. febr. 10. 09:58
 5/13 anonim ***** válasza:
attól függ h milyet akarsz mert ha egy 20 évest akkor azzal nem fogsz csajozni viszont már egy 10 től fiatalabb modellel jó esélyeid lesznek.
2013. febr. 10. 10:03
 6/13 anonim ***** válasza:
43%
Drága mulatság, de így legalább pénzrehajtós ribiket össze tudsz majd szedni! Ez is valami mert a "normálisaknak" (sajnos) majdnem makulátlan jellem kellene az meg gondolom neked sincs.
2013. febr. 10. 10:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Annyival fog változni, hogy azt kell fenntartani. Ez a ktsg nem olcsó. Bár nem igazán erre gondoltál. Nézd ha van olyan nő aki erre bukik gratulálok. Nálam eddig nem jött be. Számomra ennek is, mint minden másnak használati értéke van. Szóval nekem a srác agya többet jelent. Sajnálom, de ez csak az én véleményem.
2013. febr. 10. 10:19
 8/13 anonim ***** válasza:

1-el több problémád lesz.

Teljesen mindegy milyen autód van vagy hogy van-e egyáltalán, ha egy nő érdeklődik irántad nem ez lesz neki a döntő.

Engem eddig 1 nő szólt meg az autóm miatt, azt mondta nem csajozós, mert egy csajozós az 2 személyes sportkocsi.

Csak annyit válaszoltam, hogy amig azzal elviszek 1 nőt ezzel 6-ot.

2013. febr. 10. 10:24
 9/13 anonim ***** válasza:

lesz egy BMW-d. És itt ki is merült a dolog...

Tankolni kell, fizetni a kötelezőket ugye.. Az végül is elég nagy változás.

2013. febr. 10. 10:30
 10/13 anonim ***** válasza:
AZ útszéli retkeknek úgyis mindegy, hogy mivel állsz meg mellettük, trabanttal vagy ferrárival...
2013. febr. 10. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!