Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 alatti fiúk! Szerintetek ez a test már nagyon kövér kategória?
2013. febr. 9. 23:58
11/22 anonim válasza:
ugyan miért szopnám le magam ha ilyen nőm lenne? rengeteg zsíros nő van az utcán és számomra nem vonzóak
mentségemre szóljon, hogy a vékony lányok sem jönnek be.. óvakodom a végletektől
14/22 anonim válasza:
kövér ám az öreganyád!
öcsém, ha ilyen nőm lenne!
16/22 anonim válasza:
8-as!Nem az volt a kerdes, hogy elfogadnam-e baratnomnek a csajt, hanem, hogy kövér vagy nem. Mielott itt felhaborodsz olvasd el a kérdést máskor!
17/22 anonim válasza:
engem nem érdekel ki mit mond ezek nagyon szexik :D
rákattantam kicsit a belesebbekre mostanság xd
F/19
18/22 anonim válasza:
Ahány ember, annyi ízlés! Személy szerint én a dundibb nőket szeretem (azért határ itt is van) és ez a kategória pont ideális, ...szerintem, vagyis nekem. :P mind1, lényeg, ami lényeg, ilyet teljesen felesleges kérdezni! 20/f
19/22 anonim válasza:
Ez nem kövér, ez bombázó. Gyönyörű nő!
20/22 anonim válasza:
Nem, ez nem a "nagyon kövér" kategória. :) 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!