Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti lennétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti lennétek olyan pasival akinél a szexen kívül minden mással meg vagytok elégedve?

Figyelt kérdés
Fura kérdés tudom, a barátom mindenben megfelel, ápolt, okos, intelligens, pénze is van, jófej minden. Egy a baj, a szex nem mindig sikerül jól, 3 éve vagyunk együtt, de mondjuk az esetek nagytöbbségében nagyon hamar pár mp után elélvez, a másik részében egy 10 perc után vége a dolognak, és egy kis részében bírja csak sokáig. Sokszor kielégít utána orálisan, de valahogy mégiscsak sokszor hiány támad bennem, hogyha elkezdünk valamit, vadulunk spontán, minden tök jó és akkor 1 mp múlva már vége is :/ Ezen kívül minden más jól működik, próbáltunk javítani ezen a dolgon, ő is tett érte, de max rész sikerek voltak, nála a kezdetek óta fent áll ez a probléma. Nem is ez a lényeg, de ti lennétek együtt egy jó pasival akinél ez a dolog nem 100%-os? Csak a kíváncsiság hajt.. 21/n
2013. febr. 9. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es, jófej vagy:))) Amikor szakítottunk, még persze lement egy "búcsúszex", lehet, hogy be kellett volna vetnem a dominastílust, hogy garantáltan megemlegessen:D Néha elgondolkozom, hogy a mostani csaja hogy bírja ezt? Tényleg nagyon-nagyon kell valakit szeretni ahhoz, hogy ezt elviseld.
2013. febr. 9. 23:58
 12/15 A kérdező kommentje:
az én barátom nem passzív, sokszor csinálja orálisan is, meg ő is aktív ha éppen megy neki, de viszont sajnos tényleg a 80%-ban a helyzetnek vége lesz fél percen belül, és ha előtte jó felizgatták az embert az nem jó érzés, utána már semmit nem kívánok mert csalódott leszek. Sajnos így is ritkán talizunk, főleg úgy, hogy együtt is aludjunk, szóval ennek fényében ritka a sikeres együttlét sajnos :(
2013. febr. 10. 10:00
 13/15 anonim ***** válasza:
A korai megömlés problémájára is van megoldás. Mondjuk annyit a barátodnak is érzékelnie kéne, hogy ez így baromira nem jó és vehetné a fáradságot, hogy utánanézzen a lehetőségeknek. Nem vagyok szexuálpszichológus, de tudom, hogy "gyógyítható".
2013. febr. 10. 10:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Szegény már sokmindennel próbálkozott, én is segítettem sokszor, de nem minden jön be, a durex performától van, hogy lelankad az ember, próbálta nyújtani, csináltuk lassan, megálltunk, olvasott könyvet róla, de valahogy nem jött össze neki.
2013. febr. 10. 12:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Nézzétek meg ezt. :)

[link]

2013. febr. 10. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!