Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a barátom tudtára, hogy nagyon megbántott, ha már egyszer megbocsátottam neki?
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon csúnya dolgot tett a barátom. Először észre sem vette magát, csak kicsivel később kérdezte meg, hogy miért vagyok annyira szomorú. Amikor elmondtam neki, akkor magába zuhant teljesen. Még sírt is, hogy nem akart megbántani, és sajnálja, hogy azt tette, amit tett. Akkor megbocsátottam neki. Mióta viszont elváltunk reggel, azon gondolkodom, hogy miért bocsátottam meg neki ilyen könnyen. Amíg együtt voltunk éjjel, akkor nem volt gond, de mióta külön vagyunk, úgy érzem, hogy hiba volt, hogy nem hagytam ott faképnél, mert tényleg nagyon bánt még mindig, amit tett. És most úgy érzem, hogy talán fel sem fogta, hogy mekkora bunkóságot követett el ellenem, és nem méri fel a súlyát a cselekedetének. Amíg mellettem volt, addig biztos voltam benne, hogy megbánta. Amióta viszont elment, kétségek gyötörnek. Hogyan adjam tudtára, hogy tényleg ne ismételje meg azt, amit tegnap tett?2009. szept. 5. 19:30
1/2 anonim válasza:
"Amikor elmondtam neki, akkor magába zuhant teljesen. Még sírt is, hogy nem akart megbántani, és sajnálja, hogy azt tette, amit tett."
Ez nem volt elég? Ha már megbocsájtottál neki, akkor nem illik többet felemlegetni!
2/2 anonim válasza:
Ha komolyan gondolta akkor soha többé ilyesmit tenni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!