Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne elmondani egy lánynak elég romantikusan hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, művészetkedvelő és imád rajzolni és elég jól rajzol, én is elég jól rajzolok meg én is szeretem a művészetet, szerintetek gáz lenne ha rajzolnék neki valami gyönyörűt és írnék mellé pár gyönyörű sort és csodálatos szavakkal idézném le neki a pappírra hogy tetszik, vagy inkább hagyjam a francba és csak mondjam el neki?2013. febr. 9. 21:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak mondd el neki :)
Az sokkal szívmelengetőbb, amikor a szemébe nézel, és rámosolyogsz, és látni rajtad egy kicsit, hogy izgulsz :)
2/4 anonim válasza:
Még az is necces, ha csak simán elmondod, de az ilyentől, amit leírtál, hanyatt-homlok menekülnek a lányok, ugyanis ők utálják a romantikát. Inkább csak érzékeltesd vele, az a legjobb!
3/4 anonim válasza:
Mondd csak el. Ezt majd valentinnapra:D
4/4 anonim válasza:
Csak egyszerűen mint a mesében mondta a süsü a sárkány! és még vicces is, ha érti a humort fogja érteni! Üdvözöllek dicső lovag, szép a ruhád szép a lovad....nekem ez olyan aranyos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!