Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem eszt?
Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak.
Barátom szakított velem amit én elfogadtam és úgy gondolom minden okkal történik.
Sokat járunk a lányokkal bulizni sok fiú rámozdul de valahogy nem érzem h nekem ők kellenének pedig volt köztük olyan aki tényleg nem volt rossz.
Lehet azért van mert még mindig az ex-met keresem másokban? Honnan fogom tudni h teljesen lezártam ezt a kapcsolatot? Mert már kezdem rosszul érezni magam h nem tudok mások felé úgy nyitni.
Mindenféle beszólásos válaszokkal kíméljetek. Első kapcsolatom volt ezért nem tudom h mi ez most nálam.
Hagyj időt magadnak, másképp nem fog menni. Én már hónapok óta létezem magányos farkasként, mert nem találom meg azt másban amit elvesztettem. Ilyen ez ha szeretünk valakit.
Egyszer majd felbukkan valaki, aki elfeledteti a múltat, csak addig is igyekezz pozitívan hozzáállni az ismeretlenekhez. Lehet köztük van az igazi, csak most még nem tudod észrevenni.
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!