Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha sokszor megérintem azt akit szeretek?
Amikor egy fiút nagyon szeretek sokat simogatom, cirógatom. Szeretek hozzábújni, megölelni, megfogni a kezét. Vagy a fejét simogatni, az arcát.. :)
vajon mi a faszt gondolnak rólam mi vagyok? :D
ez nekem sajnos reflexből jön és nagyon jól esik :D nem lehet hogy van aki túlzásnak érzi?
persze csak olyan fiúkat akikkel szorosabb a kapcsolat. érzelmi szálak is vannak ... jó látszik rajtuk hogy élvezik csak néha már azt veszem észre hogy állandóan csak cirógatnám szerencsétleneket.
(nyilvános helyen azért nem szoktam állandóan ezt csinálni. akkor ők húznak magukhoz..)
fiúúúúúk mi a véleményetek?
"vajon mi a faszt gondolnak rólam mi vagyok"
Egy tanulatlan kis leány.
Magyarország egyik legjobb gimnáziumába járok nem gondolom, hogy egy bizonyos szófordulat miatt ezt kéne írni.. :)
Köszönöm az építő jellegű, témához kapcsolódó megnyilvánulásodat. :)
"persze csak olyan fiúkat akikkel szorosabb a kapcsolat. érzelmi szálak is vannak ..."
nem szimpla barátokról van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!