Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm már többször nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm már többször nekem esett és szétkarmolta az arcomat és volt hogy egy másik lányt is megvert mert féltékeny?! Én adtam neki egy sallert de még az ő szülei akarnak fel jelenteni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt soha nem adtam okot félrékenységre de ő nagyon féltékeny típus.Volt hogy anyám elött esett nekem..anyám meg szereti őt és mindig is nagyon kedvelte ennek ellenére.Egyszer úgy meg karmolta az arcomat hogy egy heg maradt rajta.Aztán egyszer beszélgettem egy másik lánnyal,régóta ismertem és nem úgy közeledtem feléje.Egyszer csak oda lépett és elkezdte ütni ökköllel a másik láby fejét.Akkor elszakadt a cérna nálam is és adtam neki jó pár pofont miután nekem is nekem esett.Bőgve ment haza és áldotzatként állította be magát otthon,mintha ő jó kislány lenne,Holott ezekről a szüleinek sejtése sem volt.Aztán felhívták a szülei anyámat hogy felfognak jelenteni,anyám közölte hogy sok mindent nem mond el akkor ezek szerint otthon a lányuk,mivel elég sokszor nekem esett..
2013. febr. 9. 12:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
vidd el orvoshoz vagy ha nem akar elmenni te menj el és kérdd a segítséget.
2013. febr. 9. 13:19
 22/27 anonim ***** válasza:
Elég rosszul közelítitek meg a problémát, itt fiatalokról van szó. 18 körül talán? Nem azt mondom, hogy maradj vele, de kísérd el pszichiáterhez, valószínű fiatalkori depressziója/személyiségzavara van, ebből simán rendbejöhet kis segítséggel. Nem mindegy, hogy valaki tizenévesen, vagy mondjuk 30 évesen viselkedik így!
2013. febr. 9. 13:19
 23/27 anonim ***** válasza:
Időnként megver, időnként sajnáltatja magát, de vannak normális pillanatai. Hallottam már ilyet, de nem sikertörténetként.
2013. febr. 9. 13:22
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha szereted akkor sosem fogod tudni elengedni még ennek ellenére sem. Ez viszont így nem fog menni, kérd meg hogy járjon pszichológushoz, ahol megtanulja kontrollálni a dühét. Ha szeret és veled akar maradni akkor ezt meg kell érted tennie. Ha abbamaradnak ezek a dolgok akkor örülj mert a szerelmes megmarad. Ha nem akkor azon később fájjon a fejed
2013. febr. 9. 19:12
 25/27 anonim ***** válasza:
ő az annoying girlfriend :DD
2013. febr. 10. 00:23
 26/27 anonim ***** válasza:

Azok a kérdezők sem rosszak, akik nem állnak ki magukért, de cserébe támadják azokat, akik segíteni próbálnak...

Mondja legalább, hogy többet nem fordul elő? Vagy csak ne haragudj, de viselj el mindent, mert szeret?

2013. febr. 11. 16:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk itt nem biztos hogy a barátnő kezdte a balhékat. A kérdező is rendesen be tud gorombulni.
2023. jún. 22. 05:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!