Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm már többször nekem esett és szétkarmolta az arcomat és volt hogy egy másik lányt is megvert mert féltékeny?! Én adtam neki egy sallert de még az ő szülei akarnak fel jelenteni?
ne foglalkozz vele, ekkora egy hisztis kis p.csát... biztos azért ilyen kis hisztis mert még nem volt senki aki jól alávágta volna.. az ilyenek megérdemelnék, hogy addig b.sszák, amíg szét nem repednek..
azt meg külön jól tetted, hogy egy kicsit megpróbáltad helyrebillenteni...
ma 13:01
Vele mert mindig meg sajnálom és sajnos vagy nem sajnos de szeretem és szerintem ő is,csak nem tudja magát tűrtőztetni vagy én nem tudom.Mintha birtokolni akarna.
Az nem kifogás, hogy mindent megtesz. Erre való a szobalány, cseléd kell vagy barátnő?
ha az kell, hogy ki legyél szolgálva arra vegyél fel bejárónőt, a vágyaidat meg ki tudod elégíteni luxus prostikkal.
Nőj fel, ezt a lányt már nem szereted,mert nem lehet szeretni ilyen embert, csak társfüggő vagy az meg betegség.
hát te tudod de jobb a biztos szabadság mint a szerelemmel teli idegbaj.
én is otthagytam az alkoholista zürös pasimat 2 év után pedig iszonyatosan szeretem és volt vagy 1 év mire kihevertem de lelkileg teljesen tönkrementem az aggodás a vitatkozás miatt. és ugyanez volt h amikor normális volt akkor nagyon jo volt, és igaz h sose bántot meg sose volt részeg(de iszonyat sokat ivott) de már megláttam az üveget ideges voltam és nem birtam ezt elnézni meg h erre költi a pénzünket.és mint ember mai napig szeretem. csak nem kéne a tartozék...de nem. inkább végeztem vele minthogy tönkremenjek.
ma 13:10
Én vagyok a társfüggő??Te beteg vagy ne haragudjál..én azért fogadom vissza mert megsajnálon és mert szeretem.A betegség az ő fejébe van nem az enyémbe.Én soha nem ütöttem meg a múltkorit leszámítva amire azt hiszem jó okom volt.Hát persze még én vagyok a hibás.Ha társfüggő lennék akkor nem lennének önálló gndolataim úgy ahogy a haverokkal se mennék el akkkor,hanme mindig vele akarnék lenni.Ne játszd már itt a pszichológust úgy hogy nem is ismersz és nem látod a minden napjaimat.Szánalmas.
ma 13:10
Nekem hobbym van,haverjaim vannak,van rendes munkám,van baráti társaságom amit nem adtam fel egy kapcsolat miatt.Akkor lennék társfüggő ha csak az ő kívánságait nézném és alá rendelném magam teljesen ennek a kapcsolatnak és a régi dolgaimat feladnám.De mivel nem ez történt így nem vagy társfühhő.Ne játszd a pszichológzst barom!Bírom az ilyen önkéntes doktorokat akik ennyiből megállapítják a diagnózist..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!