Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár hete megismerkedtem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hete megismerkedtem egy pasival. Lassan ott tartunk, hogy lefogunk egymással feküdni. A baj csak az, hogy nagyon szőrős a karja és a mellkasa és ez engem nagyon zavar. Hogyan mondjam el neki, hogy változtasson magán?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 09:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért vagyok "férfiállat"? Kíváncsivá tettél... :)
2013. febr. 9. 10:26
 12/19 anonim ***** válasza:

8-asnak!

Ez megintcsak ízlés dolga, nem hülyeség vagy nem hülyeség kérdése. Van akinek a piros autó tetszik, van akinek a fekete... Egyik ember sem hülye vagy degenerált.

2013. febr. 9. 10:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Az szexpázsit,kapaszkodj bele! :D
2013. febr. 9. 10:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Jaja szexgyep :D
2013. febr. 9. 10:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne akard megváltoztatni,nekem a második barátomnak volt szőrös a mellkasa.Alapból szeretem a partnerem mellbimóit kényeztetni,szívogatni kicsit, a felsőtestét nyalogatni,de nála nem igazán volt hozzá gusztusom.Ez van,elfogadtam, nem tehet róla,hogy szőrös.Egy idő után megszoktam,nem zavart,de simogatáson kivül nem csináltam mást a felsőtestén.Ha mégsem tudod elfogadni,inkább ne feküdj le vele.
2013. febr. 9. 10:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Mond meg hogy borotválja magát . Nem ciki ő sem szereti gondolom a szőrős partnert . Énis megtetem egy lányért nem nagy ugy.
2013. febr. 9. 10:50
 17/19 anonim ***** válasza:
# 11/16: Természetes ironikusan vagy férfiállat, nyugalom tesztoszteron túltengés! :D
2013. febr. 9. 10:58
 18/19 anonim ***** válasza:
#12 Senki nem mondta,h hülye vagy degenerált lennél:)
2013. febr. 9. 12:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz valakit, akkor a szőrösségével együtt fogod imádni és eszedbe se jutna ilyet "elvárni", hogy szedje le. Ébredj már fel! Ha ezt nem tudod elfogadni, nem is vonzódsz hozzá igazán. Neked pl hogy esne, hogy tegyük fel, kicsi a melled/nem tetszik az orrod, szád formája és azt kérné a pasid, hogy csináltad meg, mert így nem tetszel neki eléggé? Na, ugyanerről van itt szó kérlek...
2013. febr. 9. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!