Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális viselkedés? Anyu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális viselkedés? Anyu nyomoz utánam. Igyekszem röviden leírni a történetet!

Figyelt kérdés

Hogy érthető legyen:

Több mint 2 évet voltam együtt az ex barátommal, de sokat veszekedtünk, nem értettünk egyet és úgy gondoltam, h jobb inkább külön mint együtt. Nehezen, de ő is belátta, h ennek így kell lennie. Abban a hónapban, amikor szakítottunk, megismerkedtem egy másik fiúval,aki megértett engem,oda figyelt rám és egy húron pendültünk. Nem volt semmi se köztünk, amíg együtt voltam a barátommal, csak beszélgetések. Persze ezt nem azt jelenti, h a szakítás után egymásnak estünk és nem is ő volt a szakításunk oka! A szakításom után 1 hónappal éreztük, h egymásba szerettünk. Szerencsére azóta is együtt vagyunk, és ez már lassan 1 éve.

És most jön a kérdéssel kapcsolatos leírás:

Anyu a napokban regisztrált arra a híres közösségi oldalra. Tegnap az én gépemről ment fel de elfeledkezett róla kijelentkezni. Fel akartam menni az én oldalamra, de ha már ott jártam, megnéztem, h kikkel írogatott. Még szerencse, h belenéztem... Az exemmel! Anyu ráírt, h mi van vele, hogy van, h megy a munka, mi újság? stb. Kérdezett kettőnket is, h mi történt velünk. Az exem mocskolt engem, h én a háta mögött eljárkáltam máshoz, megcsaltam, átvertem stb.(miközben én is és a másik fiú is megerősítette, h nem léptem vele félre és tényleg NEM(!))! Anya meg olyat írt vissza, h ő ezt nem is gondolta volna rólam és, h ez a beszélgetés nem fog a tudomásomra jutni. Csak az a baj, h az exem azt nem mondta el neki, h engem lehordott facebookon mindenféle csitrinek és a haverjai olyanokat írkáltak kommentárba, h "Pofon kell rúgni"...

A saját édesanyám fúr a hátam mögött... Kezdem azt gyanítani, h ezért készült az oldala, h "megtudjon" egyet s mást. Először úgy volt, h megemlítem neki, h tudok róla, de elvárom, h ő mondja el... Eddig semmi! Segítsetek, mit tegyek!

20 éves vagyok, nem 15, h nyomozzon utánam!

2013. febr. 8. 19:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :) Nem megbocsájthatatlan tett, csak rosszul esett és ezért reagálom lehet túl...
2013. febr. 8. 20:12
 12/17 A kérdező kommentje:
8. Ebben lehet valami! Jó lenne ha így is lenne! :)
2013. febr. 8. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:

1. vagyok megint.SZerintem azért nem kell hogy kifogjon a mostani pasid mellett,ha szerinte a másik jobb volt.De mondjuk akár vele is megbeszélhetnéd,a helyett,hogy ide panaszkodod ki.

Tegyük fel,hogy nem szóllak le,amiért ilyen gyorsan bele ugrottál egy kapcsolatba...Helyette lehettél volna egyedül kicsit,de mindegy.

Ha értelmes emberke vagy,beszéld meg anyukáddal a dolgokat,lehet az ő szemszögéből érthető lesz a dolog.

2013. febr. 8. 20:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Anyukád már olvassa ezt a társalgást!
2013. febr. 8. 20:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Csak annyit, h köszi, h megírtad a véleményed! :)
2013. febr. 8. 20:31
 16/17 anonim válasza:
Na megmondtad neki? Megoldodott a helyzett?
2013. febr. 13. 18:46
 17/17 anonim ***** válasza:
az első hozzászólónak üzenném, hogy én is egy hónap(ha nem kevesebb idő után) jöttem össze a következő barátommal, és senkit sem tartok annyira hogy az ő véleménye érdekeljen ezzel kapcsolatban, én tudom mi a jó nem egy kívülálló! Anyukának meg szerintem mondd meg, hogy tudsz róla és tisztázd!:)
2013. máj. 11. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!