Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál veszekedni a pároddal?
:DDDD erre a kérdésre nem hiszem , hogy érekezni fog nemleges válasz.
Viták mindig mindehol vannak.
Jó egy egy hónapos kapcsolatban még nincsenek :)de az még csak a startvonal.
2009. szept. 5. 11:56
Én úgy gondolom,hogy minden párkapcsolatban jönnek újabb és újabb viták,hol kisebb hol pedig nagyobb!Tehát nincs olyan kapcsolat ahol nincsenek viták!mert minden kapcsolat része a veszekedés!!
2009. szept. 5. 12:00
Attól függ... egy vita nem feltétlenül veszekedés is. A kulturált véleménykifejtés építheti a kapcsolatot, míg a veszekedés, kiabálás stb.gyűlöletet szül. Esetleg 1-2 el lehet viselni néha, de olyan kapcsolat nem kellene amiben rendszeres a veszekedés.
2009. szept. 5. 12:01
Itt azt hiszem, nem azon van a hangsúly, h "veszekedtél -e már a pároddal", hanem h szoktál -e, vagyis h többször is előfordult -e.
És erre a kérdésre azt kell válaszolnom, h nem szoktam.
Általában nyugodtan beszéljük meg a dolgokat, néha föl-fölcsattanok, vagy ő lesz kicsit idegesebb, de nem szokásunk veszekedni. Egyszer veszekedtünk igazán, de az sem tartott sokáig. Amúgy harmonikus a kapcsolatunk.
Igaz, még csak kb 2 hónap múlva leszünk 1 évesek.
Viszont kisebb vitáink akadnak néhanap.
(23/L)
2009. szept. 5. 12:50
mi 1 éve vagyunk együtt a barátommal de sajnos nálunk nagyon gyakoriak a viták. volt már pár veszekedés is de mind ketten nagyon szeretjük egymást és fontosak vagyunk egymásnak és azt hiszem ez a lényeg.
2009. szept. 5. 13:22
Soha.Szerencsére soha nem beszél ,nem kérdez , soha nem menstruál és mindig kéznél van ha kell.
2009. szept. 5. 13:45
Nem szoktunk veszekedni, egyikünk sem az a típus aki veszekedéssel próbálná rendezni a problémákat. Sok mindenben különbözik a véleményünk, de ilyenkor mindig meghallgatjuk a másikat, vagyis inkább véleményt cserélünk. Az is igaz mondjuk hogy még nem is történt a 2 év alatt olyan komoly, nagy probléma ami miatt borult volna a bili, de elképzelhető hogy adódik majd olyan szituáció ami kihozza a veszekedést, nem tudom.
2009. szept. 5. 14:39
igen néha tök felesleges dolgokon veszünk össze!
2009. szept. 5. 17:29
Nem nagyon. Egy nagy balhénk volt, az pedig féltékenység miatt, de szerencsére megoldódott:)
Vitatkozni szoktunk, de sztem az teljesen normális.
20/L
2009. szept. 5. 21:25
Naná! Nincs kapcsolat viták nélkül. A kérdés csak az, hogy milyen rendszerességgel és milyen intenzitással fordul elő.
2010. febr. 12. 15:11
Kapcsolódó kérdések: