Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok csinálni a barátnőddel/barátoddal? Hova szoktatok eljárni?
A kezdetekkor hol randiztatok?
Az azért húzós nem ha mindig csak érrerem és kávézó?
Én úgy emlékszem, sétálni is lehet. Néha mozi, néha valami beülős nyilvános hely, de tényleg nem kell mindig étterembe menni. A randevú nem egyenlő a menzával.
Park, erdő, hegyek, kirándulás...
Én soha nem mentem étterembe ismerkedéskor. Nekem az túl olyan "páros" dolog. Kávézó, cukrászda, mozi, parkban séta, este valahol meginni egy sört, stb.
21L
A randijainkon voltunk sörözni, forrócsokizni, teázni, kirándulni, egyszer moziban és rengeteget sétáltunk.
Most már együtt vagyunk, heti egyszer-kétszer most is elmegyünk sörözni, néha kettesben, néha barátokkal. Mivel hideg van, így többet vagyunk otthon, ilyenkor együtt főzünk, társasozunk, beszélgetünk, szeretjük egymást ;) De voltunk pl korizni, karácsony előtt voltunk a vásárban (Bp-en és Bécsben is), és néha azért most is elmegyünk sétálni.
25N 26F
Először séta. Ha ő hozza szóba, hogy üljünk be valahova, akkor egy kávéra beülhetünk, de ha már a randi elején nem érzem azt, hogy lehet második randi, akkor mindenki a sajátját fizeti. Ha erre érzékeny, a lekoptatást is megspóroltam. Ha tetszik a lány meghívom az italára.
Első pár alkalom mindenképp hasonló. Olyan helyre viszem, ahol beszélgetni tudunk út közben is (parkok). Pár találka után már szóba hozom a filmnézést nálam. A hely így már adott, ha a szexre is. Moziba csak kapcsolatot viszek. Randizáskor kizárt, amikor azt se tudom lesz e még folytatás. Étterembe se. Így jól ki lehet válogatni az anyagias nőket és néhány találkozás után maradnak azok a nők, akiknek te kellesz és nem a pénzed.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!