Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek az átlagnál magasabb pasikat?
3 főbb ismérve van a jó psinak: magas, tökös és jóképű. bizonyára akkor nálad hiányzik 1-2
ha ronda vagy, legyél kicsit lekezelő és bunkó, elérhetetlen, és ne legyél kedves mindenkivel. ezt tagadni fogják a lányok, de így működnek.
nem vagyok ronda
sok csaj ismerösöm szerint helyes vagyok
csak nem vagyok a csajokkal bunko
félénk vagyok pedig elsö rànézésre mindenki azt hiszi nöcsàbàsz vagyok
ja és emelett jàrok kondizni is
ezért nem lesz semmi, mert töketlen vagy. az ilyen srácokat legfeljebb csak barátnőnek akarják, mert jól nézel ki, de valójában nem vagy pasi a szemükben. ha tényleg jól néznél ki, akkor próbálkoznának. vagy kellene hozzá egy tökösebb jellem. tele vagy görcsökkel meg félelemmel, ami az állatvilágban a halott, vagy a rangsor végén kullogó hímek ismérve. a nőknek alfahím kell.
de szerintem ezek alapjában reménytelen helyzetek, mert az ilyen srácokat intenzív képzéssel (neveléssel) kell észhez téríteni és beletelhet évekbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!