Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz körüli és húsz év feletti lányok, amikor azt mondjátok, a külső nem számít Nektek, akkor mennyire komoly ez?
Átlagos képű vagyok, viszont szerintem elég szenvedélyes srác, sok mindenre nyitott és alapvetően életvidám. Igen csak az a tapasztalatom, hogy ez nem feltétlen igaz, mármint, hogy nem számít a külső, mert átlagos képű srácként a belső pozitív tulajdonságaim ellenére szinte csak elutasításban van részem. Ez nem tör le, de azért rossz kedvet képes generálni bennem. Persze van hibám, mint mindenkinek.
Légyszíves írjatok kort.
78%-os, nekem nincs berögzött ideál típusom. Ha valami megérint egy nőben, mármint megfog, akarom mondani, akkor teljesen mindegy, hogy szőke, barna, vörös, 160 centis vagy 180 :D Lényegtelen. :) A legtöbb fiúnak van ideálja, de én nem vagyok ott a legtöbb között.
158 centis hölgy, ne vedd magadra, sokszor láttam én már 158 centis szexbombát az utcán. El is képzeltem, ahogy szeretkezem vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!