Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Húsz körüli és húsz év feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húsz körüli és húsz év feletti lányok, amikor azt mondjátok, a külső nem számít Nektek, akkor mennyire komoly ez?

Figyelt kérdés

Átlagos képű vagyok, viszont szerintem elég szenvedélyes srác, sok mindenre nyitott és alapvetően életvidám. Igen csak az a tapasztalatom, hogy ez nem feltétlen igaz, mármint, hogy nem számít a külső, mert átlagos képű srácként a belső pozitív tulajdonságaim ellenére szinte csak elutasításban van részem. Ez nem tör le, de azért rossz kedvet képes generálni bennem. Persze van hibám, mint mindenkinek.

Légyszíves írjatok kort.

2013. febr. 7. 17:31
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

78%-os, nekem nincs berögzött ideál típusom. Ha valami megérint egy nőben, mármint megfog, akarom mondani, akkor teljesen mindegy, hogy szőke, barna, vörös, 160 centis vagy 180 :D Lényegtelen. :) A legtöbb fiúnak van ideálja, de én nem vagyok ott a legtöbb között.

158 centis hölgy, ne vedd magadra, sokszor láttam én már 158 centis szexbombát az utcán. El is képzeltem, ahogy szeretkezem vele :D

2013. febr. 7. 18:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Lehet te átlagosnak mondod magad de valakinek te nagyon is jóképű vagy. Már én is kiváncsi lettem hogy nézhetsz ki, ha küldesz képet megmondom, hogy szerintem milyen vagy.
2013. febr. 7. 18:40
 23/23 anonim ***** válasza:
21. Nekem sincs ideálom, sosem gondolkoztam rajta, a szemszín, hajszín terén főleg. Egyszerűen észrevettem magamon, hogy a nálam sokkal magasabbak illetve a testesebb fiúk nem tudnak megfogni. Nem zártam ki kapásból őket, egyszerűen így alakult, mindig olyanba szerettem bele, aki legfeljebb pár centivel magasabb és vékony...:) De a magasság azért nem feltétlen lenne kizáró, ha legalább vékony az illető. :))
2013. febr. 7. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!