Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz körüli és húsz év feletti lányok, amikor azt mondjátok, a külső nem számít Nektek, akkor mennyire komoly ez?
Átlagos képű vagyok, viszont szerintem elég szenvedélyes srác, sok mindenre nyitott és alapvetően életvidám. Igen csak az a tapasztalatom, hogy ez nem feltétlen igaz, mármint, hogy nem számít a külső, mert átlagos képű srácként a belső pozitív tulajdonságaim ellenére szinte csak elutasításban van részem. Ez nem tör le, de azért rossz kedvet képes generálni bennem. Persze van hibám, mint mindenkinek.
Légyszíves írjatok kort.
Külső megfog, benső megtart. Volt babaarcú cukifiú, TÖKÉLETES külsővel, csapnivaló bensővel -> rövid úton lapát.
Volt tökéletes bensővel rendelkező nagy mackó, akivel tényleg összepasszoltunk volna. Megpróbáltam. Csak barát lehetett, mert nem tudtam rá felizgulni.
Most van egy nagyon helyes, nagyon jó bensővel megáldott, hozzám illő barátom, aki megtetszett, és megismerve a bensőjét is passzol. Ennyi.
Ami még fontos, mivel őt már megszerettem, kötődöm hozzá, ezért ha majd öregszik, hízik, stb. (most vékony, fiatal), akkor is szeretni fogom. Tudom, mert picit már változott a külseje, mégse cserélném le. :)
"85% a belső.. a számomra elvárt tulajdonságoknak ha megfelel az illető eltudok vele képzelni szexuális kapcsolatot. Ha magabiztos, és látszik, hogy jóban van önmagával az illető akkor kialakul bennem a fizikai vonzalom, kb. az első beszélgetés alkalmával, tökmindegy hogy néz ki.. Kizáró ok: ha igénytelen, büdös stb.."
Én például nem vagyok ilyen rugalmas ebben. A nagy darab férfiak viselkedése szinte mindegy. Én "ránézésre" vonzódom, amit később nagyon szépen el tud cseszni (több esetben megtörtént) a csapnivaló viselkedés. Mindegy, hogy szégyellős vagy önbizalommal teli.
Mindkettőnek lehet később negatív vonatkozása. A vékonyak közül válogatok, de volt kisebbrendűségi érzéses, nyafogó, kompenzáló, kapcsolatfüggő, önsajnáló, nem bírtam. Volt aranyosan szégyellős, ártatlan, őt imádtam.
Volt egészséges önbizalommal rendelkező, kiegyensúlyozott, szintén nagyon kellemes volt.
Volt bunkó, uralkodó jellem... annyit mondok, hogy nem ezt akartam, de végül ő "készült" ki. :)) Bár javamra mondva, a lehető leghamarabb kiraktam a szűrét, nem bántottam, egyszerűen ebbe is belegabalyodott, nem bírta az "egója" elviselni...
inkább úgy mondanám hogy a külső mindenkinek 100%-ban fontos. Csak ugye nincs egy objektiv mérce hogy kinek mi jön be. Van aki Brad Pittre is azt mondaná hogy nyálas hülyegyerek és nem kellene neki, hanem inkább egy hentes alkatú pasira kattan.
Ha fizikailag tetszik a lánynak a pasi akkor onnantól kezdve jön az hogy milyen a belső.
Nekem meg még a Brad Pitt se elég "finom". Kérdező, nem hiszem, hogy a magasságod miatt nincs nőd. Sok nőnek a magas tetszik. Nektek az a legfőbb bajotok, hogy hajlamosak vagytok általánosítani. Talán nálatok, fiúknál van egyfajta nagyjából abszolút ideál (bár nem tudom... ismertem olyat, akinek a hatalmas segg, másiknak meg a kis cici, kicsi popsi jött be, stb...)
De a nők ízlése annyira sokféle, hogy néha még én is meglepődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!