Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki akkor vagy nem? 15/L ->
Figyelt kérdés
Évfolyamtársam a srác. Beszélgettünk 2-3x élőben (akkor elég sokat) utána FB-n. Már eljutottunk addig 1,5 hónap alatt h suliba is beszéltünk 4-5x meg egy sima puszi. Elég lassan haladunk pedig már bevallotta h tetszek neki meg én is (szerintem) kimutattam már neki h nem közömbös számomra. Olyan változó a hangulata egyszer úgy érzem h nem egyszer meg úgy h érdekelem. Azt beszéltük már a múltkor h összejövünk, de félbemaradt most meg 4 napja nem is beszéltünk csak egy mosoly és egy köszönés messziről a suliba. Akkor most mi van? Félénk vagy mégse érdeklem...?2013. febr. 7. 17:05
1/4 anonim válasza:
"pedig már bevallotta h tetszek neki" - akkor mi a kérdés?
2/4 A kérdező kommentje:
De mi van ha azóta megváltozott a véleménye? Mert azt beszéltük h amikor visszaérek(mind1 honnan) akk járunk és azóta szó se esett erről...miért nem kérdezi akk meg?
2013. febr. 7. 17:25
3/4 anonim válasza:
nem kell szerelmesnek lenni. ennyi.
4/4 A kérdező kommentje:
könnyű ezt mondani.
2013. febr. 20. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!