Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki szerintetek?
De szépek voltak azok az idők...
Ne hagyd ki menj oda hozzá.
Bánni fogod később.
3-as vagyok
hát egy suliba jártok, ha egyszer egyedül látod ücsörögni valahol ülj oda hozzá, kérdezd meg, hogy hogy megy neki a suli, melyik órákat szereti, stb. utána meg jöhetnek személyesebb kérdések, hogy mit szeret csinálni szabadidejében, milyen zenét szeret, stb.
megint én vagyok (3,5,7-es)
ha kell neked a lány, akkor valahogy oldd meg, hogy kicsit kettesben tudjatok lenni, legyél kicsit kreatívabb. ha ő tanszobás (ha jól emlékszem, az az amikor délután is bennmarad a suliban) akkor menj vissza te is du 4 körül. vagy járj te is a tanszobába, nálunk régen több évfolyamnak volt ez egybevonva (persze ez nálatok lehet, hogy nem így van) és ott próbálj vele beszélgetni.
arról meg, hogy miről beszélj, a néhány alap témát elmondtam már, de ha épp nincs témád, akkor beszélj vele úgy, ahogy a barátaiddal szoktál (csak ne káromkodj, meg ilyenek), de ha összejöttök, akkor is neked kell majd kitalálnod, hogy miről beszélgess vele, nem lehet ott veled valaki mindig, hogy a szádba adja a szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!