Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiu. Állítólag tetszek neki, jóban vagyunk, de azt mondta, hogy nem szeretne kisebbekkel kavarni( felettem jár 1-el) Beletörödtem, de egyre jobba lettünk. Ma gyakoroltam a prózamondó versenyre, és ő is ott volt. Mikor mondta a versét, direkt a szemébe néztem, rám rám nézett sokszor, de nem tartotta ki, max 2 mp-ig. Amikor én mondtam a versem, ami a szerelemről szólt, akkor is néztem, ő meg a földet, a lapot nézte, még véletlenül se a közelembe. Én ezt már nem értem. Ezt azért csinálja, mert nagyon tetszek neki, vagy épp az ellenkezője? Szerintetek?2013. jan. 11. 20:15
1/2 LePeDő válasza:
Az a 2 mp-es szemezés az valószínűleg azért volt mert általánosban a próza mondást direkt úgy tanítják (ha még emlékszel) hogy közben pásztázni kell a tekintettel, mindenkinek megpróbálni a szemébe nézni és megteremteni a kontaktust h jobban átjöjjön a mondanivaló. Igazából nem tudom h tetszhetsz e neki, de ha csak annyi volt a kifogása h kisebbekkel nem kavar akkor van rá esély.
2/2 A kérdező kommentje:
És amikor meg én mondtam direkt nem nézett oda
2013. jan. 11. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!