Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Van egy Férfi, akibe nagyon bele vagyok hullva. egy szórakozóhelyen láttam meg Őt, külsőre tipikus "szépfiú", akibe a nők 50%-a szerelmes lesz, viszont ezzel ő nem él vissza, sőt... Soha nem szokott flörtölgetni,csajozni, és ahogy észrevettem, eléggé félénk(én is az vagyok sajnos...).

Mindent megadtam volna, hogy észrevegyen. végül csak sikerült,2 hónappal később szemeztünk (Ő kezdeményezte a szemezést!!), aranyosan mosolygott, és azóta köszön nekem. :) De sajnos ennyi volt...azóta semmi extra nem történt. Amikor meglát előre köszön, és néha még összenézünk. ez kb 1,5 hónapja van így. Én nem tudom kiverni a fejemből, most először vagyok szerelmes úgy igazán.

Mit tehetnék, hogy kiderítsem, akar e tőlem valamit? Vagy inkább hagyjam, és próbáljak felejteni? Esetleg próbáljak meg kezdeményezni? De hogyan? Mivel lehetne indítani az ismerkedést?

Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv!

(20/L)

2009. szept. 5. 01:38
 1/5 anonim ***** válasza:
megkérdezni h. mit csinál este :D
2009. szept. 5. 02:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kezdeményezz..pl azzal hogy régóta szemezünk,nem beszélgetünk kicsit?vagy valami hasonlóval...mindegy úgyis csak az a lényeg hogy az első pár szó meglegyen...ő majd folytatja..:)minél lazább vagy annál könnyebb...:)
2009. szept. 5. 06:46
 3/5 anonim ***** válasza:
szia nincs kedved beszélgetni? csupán ennyi mert ő sem tudja hogy kezdje a többi menni fog magától sok sikert
2009. szept. 5. 08:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, majd igyekszem magam összeszedni! :)

A legnagyobb gond szerintem az, hogy nagyon kicsi az önbizalmam... ezen kell sürgősen változtatnom! esetleg erre a problémára valami ötlet? :)

2009. szept. 5. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:
smink, cici kidob.. :D
2009. szept. 7. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!