Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy újra foglalkozzon velem a barátnőm?
Én egy évvel fiatalabb vagyok, ő idén kezdte az egyetemet. Mostanában kevesebbet szexelünk, nem járunk el sehova mert neki vagy órája van vagy tanul. Hiába mondom hogy lógja el az órákat, azt mondja nem lehet hiányozni. Én ezt különben nem veszem be...
Mi lesz így a kapcsolatunkkal? Kezdem unni hogy állandóan fáradt és nincs kedve semmihez. Különben is minek kell ennyit tanulni? Gimiben nem ilyen volt.
Szeretem és nem szeretnék szakítani vele. Hogy vegyem rá hogy kicsit fogja vissza magát és foglalkozzon velem is?
azért mert te nem tanulsz és hajlamos vagy lógni óráról, attól neki még fontos lehet
ehhez kell az érettség...egyetemre jár és ott teljesíteni kell
ezt ezzel a hozzáállással valószínűleg sose fogod megtudni
szóval az ő érdekében inkább szakíts
a tanrendjét te is megnézheted és bizony nagyon sokszor van egyetemen, hogy délután, estig van oktatás, és igenis lefáraszt
szerintem ő is érzi, hogy nem elég érett a hozzáállásod hozzá, ezért nincs kedve veled semmihez, mert nem érted meg - nem figyelsz rá
valószínűleg egyeteme válogatja, nálunk max. két alkalom hiányzás lehet
igenis lehet, hogy nincs rád ideje, nem tudna rád hangolódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!