Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a baj? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátommal mostanában nem sokat beszélünk, mostanában furcsa, néha picit flegma és biztos vagyok benne hogy valami baj van, nem foglalkozik már olyan sokat velem mint eddig picit kezd elhanyagolni, sokszor nem ér rá ezt persze megértem mert én sem mindig érek rá csak egyszer rám is szánhatna több időt egyszer egy héten. Rossz elő érzeteim vannak mintha hogy már nem akar velem lenni, vagy szakítani akarna.
2009. szept. 4. 21:10
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsánat az utolsó mondatba nem kell a hogy.. csak olyan rosszul érzem magam és stresszes vagyok mindig rajta kattogok rosszul érzem magam emiatt :( légyszíves segítsetek jól jönne pár tanács hogy mit csináljak..
2009. szept. 4. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Kérdezz ráá h mi abaja... ha nem mondja akkor barátaitól érdeklődj...

vay nekem most más tippen nincs...

2009. szept. 4. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, hogy mi lehet a baj azt sajnos nem tudom neked megmondatni. Kérdezted már tőle, hogy milyen gondjai vannak? Vagy mondtad neki, hogy jó lenne ha egy kicsit foglalkozna veled? Nem biztos, hogy szakítani akar. Lehet, hogy valami nyomasztja és nem akar azzal terhelni vagy nem meri elmondani. Ha tudsz ülj le vele és beszéljétek meg. Ne te őrlődj ez miatt. Tudom, hogy nem jó de mindent meg kell próbálni.
2009. szept. 4. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem beszéld meg vele,mond el neki ugyanezt amit leírtál
2009. szept. 4. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
hát nálunk is így kezdődött az egész...mindig kérdeztem mi baja...semmi, vagy a pénz miatt stresszel...azóta 2 hete szünetelünk..nem érzi már azt amit az elején érzett...pff..pedig én mindent megtettem, de neki csak a haverok meg a haverok. Ha így megy tovább, tudom h könnyű mondani de hagyd az egészet, és keress olyat aki mellett boldog vagy és foglalkozik veled!
2009. szept. 4. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
beszéljétek meg a dolgokat
2009. szept. 8. 20:05
 7/7 anonim válasza:
nálam is pont ez van...én rá is kérdeztem és nagy nehezen elmondta...kért egy pici időt hogy átgondolja mit akar és hogy legyen....csak az a baj hogy szeretem és nehéz lesz....kérdezz rá adj egy kevés időt h tisztázza az érzéseit és a problémáit...remélem minden rendbe jön nálatok...
2009. szept. 20. 16:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!