Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyét csinál belőlem teljesen?
ha imád ha veled van akkor nincs gond. nála...
el kell fogadni én is ilyen vagyok. gyülölök telefonálni és utálom a nyáladzást h jaj igy meg ugy szeretlek. van h nem beszélünk egy hétig max csak pár szot.de nálunk mindketten ilyenek vagyunk kell a személyes tér de egyébként meg imádjuk egymást.utálom ha lognak rajtam.
már megint a barátok... mirt van az h a saját esze helyett mindneki egy hülye haverra, barátra hallgat mert szerintük ami nem birkacsorda az már tuti agybajos...
és ne is haragudj neked kéne ismerni a bnödet. tudnod kéne mit gondol a fiadról, tudnod kéne mit tervez veled. ha nem ismered őt akkor tényleg felesleges együtt lennetek.
én még csak fél éve vagyok a párommal de ö ezeket már mind tudja róla.
és én azzal kezdek minden kapcsolatot h én más vagyok ne várja azt amit egy átlag embertöl és nem szeretem, a gyerekeket sem.pontosan azért hogy ha akar még el tudjon menekülni. nem egy év után közlöm, hogy bocs selejtes vagyok...nem értelek titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!