Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is van úgy hogy a párotok máskent viselkedik veletek mikor nem otthon vagytok hanem plázában buszon vagy akárhol? Nem olyan kedves veletek nem mosolyog meg puszilgat a férjetek/feleségetek? Miközben otthon egyfolytában kedveskedik?
Azt hiszem, itt sokan nem értik, miről van szó.
Senki nem arra vágyik, hogy a párja egyfolytában ölelgesse, puszilgassa, és semmiképpen sem arra, hogy a bevásárlóközpont közepén csókolózzon vele szenvedélyesen, hanem arra, hogy átkarolja, és ne 1 méterrel arrébb álljon, ha ismerőssel futnak össze, stb.
Nálunk is az a helyzet, mint valaki másnál: nem ismerősök között még csak-csak átkarol, de ha találkozunk valakivel, akkor úgy érzem magam, mint egy hülye függelék, mert fél méterrel arrébb áll rögtön, ráadásul még a beszélgetést sem próbálja meg úgy alakítani, hogy beleszólhassak. Én meg csak állok ott, "mosolyogva" mint egy idióta, aki a többiek számára kb. nem is létezik.
Aki szerint ez normális, meg akinek ez nem esne rosszul, az menjen el a búsba...
Szándékosan félreértitek a kérdést, és annyira felnőttnek akartok tűnni, attól, hogy így is úgy is távolságot tartotok a párotoktól...de ez nem felnőttség kérdése, hanem hozzáállásé, neveltetésé. Én úgy nőttem fel, hogy nem szégyen az, ha két ember karon fogva megy valahova, és netán puszit ad egymás arcára néha, más meg úgy, hogy ezt nem szabad.
És sajnos a tizenéves koron már elég rég óta túl vagyunk.
15-ös, olyan kérdést, hogy a párunk másképp viselkedik-e velünk, mint otthon és nem puszilgat-e minket a plázában, vagy a buszon, egyszerűen nem tudok úgy értelmezni, hogy arra vonatkoztassam, hogy méterekre áll tőlem társaságban, vagy idegenül viselkedik, sajnálom.
Mint ahogy az előző válaszomban is leírtam, a puszilkozás, az enyelgés egyszerűen nem tartozik másokra. A férjemmel szerelmesek vagyunk egymásba, mégsem szórakoztatjuk a nagyközönséget az intim perceinkkel, ettől függetlenül még csak le sem tagadhatnánk társaságban, hogy összetartozunk.
34/N
15, szerintem a saját frusztrációdat próbáld valahogy házon belül levezetni...!
Szívből együttérzek veled, amiért egy paraszt a párod, de ha lehülyézel itt minden más normális válaszadót, attól szerinted jobb lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!