Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért alakul így mindig? Fiúk tapasztal. Ta. Tok már ilyet lányokkal?
Tetszem a fiúknak, már sokszor összejöhettem volna velük, de mindig ugyanott szúrtam el. Eleinte nagyon kedvesek voltak és érezni lehetett hogy vágynak rám, aztán , ahogy haladtak előre a dolgok mindig szörnyen bizonytalan lettem, hogy vajon tényleg én kellek-e, elég szép vagyok-e stb..Szabályosan bepánikolok ilyenkor és szörnyen elbizonytalanodom. A fiúk mindig azzal utasítottak el, hogy "figyelj nagyon szép vagy, bejössz külsőre nagyon, de szörnyen bizonytalan vagy, ezért inkább nem". Holott éppen azért vagyok bizonytalan, mert a külsőm miatt, hogy elég jó lesz-e, elég szép lesz-e, tényleg tetszik-e...
Szóval elsőre szépnek látnak, aztán én bepánikolok valamiért és elkezdem rondának érezni magam és bizonytalan leszek. Ők pedig megérzik ezt a bizonytalanságot és otthagynak...Annyira röhejes...és mindig ugyanez van, ez már a 9ik ilyen eset...
20.
Mindig azt mondták, hogy amíg nem ismertek addig nagyon tetszettem neki. De aztán, hogy megismertek, látták h. bizonytalan, félénk, és "labilis" vagyok. (Ők azt nem tudták, hogy épp a külsőm miatt..mert nem mondtam..)Ezek a dolgok lehetnek taszítok egy nőben? Hogy határozatlan, labilis, félszeg...
A gyerekes gondolkodásúaknak lehet h taszító. Ez olyan mintha kiismerhetetlen lennél, mintha zárkózott lennél, és aki ilyen és ha az nem nyílik meg akkor az zavaró tud lenni,
de ha tetszettél volna nekik akkor 1-2 pasi tuti legalább lefeküdt volna veled.
Nem véletlen mondják, hogy nem a külső a lényeg. A külsőd tetszik meg nekik, de utána már a belsőd sokkal fontosabb. Emiatt egyébként nincs is értelme parázni a külsőn, mert nem az számít.
És igen, egy labilis személyiség sajna nem vonzó :(
"de ha tetszettél volna nekik akkor 1-2 pasi tuti legalább lefeküdt volna veled."
ez aranyos. idáig már el sem jutottunk, mert idő előtt kiábrándultak belőlem ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!