Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elítélendő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő, ha egy pasi feleség, és gyerek mellett prostihoz jár?

Figyelt kérdés

Olvastam ezt a kérdést, http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

és eléggé nem tudom eldönteni,hogy jómagam hogyan vélekedjek erről a témáról,elvégre egy több mint 10 éve tartó házasságban,ahol a férfi már nem kapja meg a gyengédséget az asszonytól,mi a helyes út?

23/F

2013. febr. 6. 15:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igazad van, ők a 10-20 százalék.
2013. febr. 6. 17:45
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
wow idióta vagyok mert szerintem ha egy kapcsolatba probléma van azt meg kell beszélni és közösen megoldani nem pedig félredugni. Ilyet se mondtak még nekem, nos kedves kérdező te menthetetlen vadbarom vagy nekem meg nothing to do here
2013. febr. 6. 17:51
 13/18 A kérdező kommentje:

ma 17:51

menthetetlen vadbarom?

:)) ez jó volt köszi

asszem megértem a linkelt kérdés férfi válaszolóit,ilyen nők mellett..... .D

2013. febr. 6. 18:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, ilyen mentalitással inkább ne akarj családot, és lehetőleg ha bármelyik nő komolyan tervezne veled a későbbiekben, mutasd meg neki a kérdésed és a válaszaid is, csak hogy tudja mire számíthat.
2013. febr. 6. 18:44
 15/18 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem a legtöbb pasi nem úgy indul neki egy kapcsolatnak vagy házasságnak, hogy "úgyis megcsalom a feleségem". Szükségszerűen így alakulnak a dolgok, az asszony elhízik, slampos lesz, unalmas és kiszámítható. És hát annyi fiatal, csinos lányka szaladgál mindenfelé, egy pasi bűntetésnek érzi, ha nem kaphat meg egyet-kettőt közülük, amíg bírja szuflával. Nem is lehet őket ezért elítélni. Csak ne rúgja föl a családot. Ne tartson szeretőt, inkább járjon néha el egy-egy prostihoz...
2013. febr. 6. 18:55
 16/18 A kérdező kommentje:

ma 18:55

végre egy értelmes hozzászoló

2013. febr. 6. 20:53
 17/18 babybogyo88 ***** válasza:
Akkor menjen az illető aztán k..rvázzon, úgyis azt fogja csinálni..persze ha elkapja a betegségeket akkor átadja az asszonynak az meg egy szemét dolog...
2013. febr. 7. 13:25
 18/18 anonim ***** válasza:

A probléma az, hogy a nő évek múltán nem a szexet kívánja igazán, hanem a gyengédséget és ebbe még a maszatolás,petting sem fér bele sokszor. A férfit attól még ugyan úgy szereti csak egyszerűen megváltoztak az igényei. Én úgy gondolom, hogyha csak a szex hiányzik a férfinek érzelmek nélkül akkor ha a feleséggel meg tudja beszélni a dolgot működhet néha a k*rvázás. Viszont soknak nem fér bele egy házasságba. Szerintem rugalmasnak kell lennie mind a két félnek akár az egyik akár a másik veszíti el a szexuális étvágyát attól még a másiknak megmaradhat és azt ugyan úgy ki kell elégíteni. Mert nem vezet sehová ha a megvetés, csalódás, utálat hoszabb távon van táplálva.

Kérdező te férfiként ha pl impotens,szexuálisan hideggé válnál idővel akkor megengednéd a feleségednek, hogy félre lépjen?

2013. ápr. 12. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!