Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Barátommal szakítottunk pár hete és még mindig kint van, hogy "kapcsolatban x. y-al". Mit gondolhat, hogy nem veszi le.
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 22:52
11/18 anonim válasza:
Állítsd be, hogy ne legyen ott aztán kész.:)
12/18 anonim válasza:
Lehet eszébe sem jutott még hogy ez ott van és le kéne venni... vannak ennél fontosabb dolgok is, mi pl 2 éve vagyunk együtt de még eszünkbe sem jutott ezt kiírni. Értelme sincs mondjuk.
13/18 anonim válasza:
Ez miért is fontos? Szakítottatok, innentől kezdve magánügy, hogy mit hova irkál, nem?
Valószínűleg baromira nem érdekli a dolog.
14/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért, mert még neked is kint van?
15/18 anonim válasza:
Kérdésed: "Ez most mi? Barátommal szakítottunk pár hete és még mindig kint van, hogy "kapcsolatban x. y-al". Mit gondolhat, hogy nem veszi le."
Az én kérdésem: Ez most mi? A barátoddal szakítottatok pár hete, és még mindig kint van NEKED IS, hogy "kapcsolatban x. y-al". Mit gondolsz, hogy nem veszed le?
Komolyan, te miért nem veszed le? És ha te nem veszed le, akkor miért ítéled el őt, amiért ő sem veszi le? Én egyszerűen nem értem az ilyen embereket.... :D
17/18 A kérdező kommentje:
Mert nem én szakítottam.
2013. febr. 8. 17:18
18/18 Dani asd válasza:
És hogyha inkább úgy gondolta hogy még van esély arra hogy ti ketten kibéküljetek? (nem akarja azt hogy most leveszi aztán rá1 htre ujra kintlesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!