Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lett olyan fura? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett olyan fura? Többi lent

Figyelt kérdés

Tegnap küldtem az egyik osztálytársamnak (akivel nyáron elég sokszor összefutottam és egész jól összebarátkoztunk)

egy SMS-t amiben leírtam az érzéseimet hogy nagyon szeretem és nagyon fontos nekem. De ma olyan fura volt, eddig sokat beszélgettünk de ma alig pár szót. Miért lett ilyen?

2009. szept. 4. 15:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő. akkor most ne is beszélgessek vele meg semmi?
2009. szept. 4. 16:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez egy jókora k*rva és képtelen mindenféle mélyebb érzelemre, te meg egy f*szfej vagy. Ujjazd meg mégegyszer és állj sorba mégegyszer észért!
2009. szept. 4. 16:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne k*rva?
2009. szept. 4. 17:24
 14/15 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok? Menj oda hozzá és kérdezd meg, h ha lenne ideje délután talizni veled, hogy beszéljétek meg az sms-t. Ha egy kicsit is számit neki a kapcsolatotok (még ha csak baráti is) el fog menni.

Sok sikert...és lassan az ujjakkal. Attól, h megujjalhattad nem az jelenti, h szeret is.

2009. szept. 4. 17:36
 15/15 A kérdező kommentje:
16-ok vagyunk és ok köszi a válaszokat ;)
2009. szept. 4. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!