Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, akiknek híres párjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek híres párjuk van (legyen az bármennyire is kicsit híres vagy nagyon) : titeket néha nem frusztrál, hogy sok rajongója van a pasidnak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem akinek híres párja van az nem itt b.ssza az idejét :)

max ha ilyen vidéki modellekre, vagy focistákra gondolsz, de őket nem mondanám híresnek...

2013. febr. 5. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Forditott helyzet: Baratnöm a magyar mediaban dolgozott, amikor összejöttünk. Engem nem frusztralt, hogy sok a rajongoja, mert nagyon hüseges tipus es szeretjük egymast.

Azon meg kedves elsö, nagyon is meglepödnel, hogy kik es honnan irkalnak ide :D

2013. febr. 5. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:

hát az lehet, az én fejemben eddig az a kép élt, h munkakeresők (unalmukban, mkint pl én... :/),meg

tinik járnak idő főleg, a meg akik nem ismerik a google-t :D

2013. febr. 5. 15:31
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi Kavalier.

első: ha a pasid lemezfelvétel/próba/koncert/turné miatt napokig,rosszabb esetben hetekig (ha nem tudok vele menni) nem jön haza,akkor elég szabadidőd van,hogy ide írkálj...

2013. febr. 5. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Volt, és pont ezért lett vége, én nem tudom hogy lehet elviselni hogy koncert után többszáz csaj rohamozza meg, szebbnél szebbek, én meg nem tudok ott lenni mindenhol hogy figyeljem mikor csábítja el valamelyik. A másik gond meg a távolság volt mivel ő amerikai volt, én meg oda nem költöznék soha, meg lehetőségem sem nagyon volt rá.

Mindenesetre jó volt amíg tartott, érdekes volt, sokat utaztam vele, még ma is szoktunk beszélni, de már csak barátok vagyunk. Így jó.

2013. febr. 5. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!