Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nagyon furcsa, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon furcsa, hogyha a barátommal együtt töltött 5 hónapunk alatt egyszer se veszekedtünk, sőt össze se szólalkoztunk semmin?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, én olyan vagyok hogy gond nélkül megmondom ha valami nem tetszik, de mégsem fogok olyan dolgokon veszekedni akárkivel is, aminek semmi értelme, csak azért mert valakinek valamiről más a véleménye, az egy természetes dolog, mindenki elmondhatja hogy miről és miért mit gondol, nem muszáj ahhoz a legkevésbé sem veszekedni, főleg olyan dolgokon nem, hogy nem a kedvenc gyümölcslevedet hozzák a boltból, meg mindenféle hétköznapi apróságokon, egy ismeretlen embernek azt mondanám, hogy semmi baj, ilyen apróságok miatt minek veszekedni, nem hogy a barátommal vagy a barátnőmmel, érted, ha valaki egy késsel hadonászna előttem, akkor meg mutatnám hogy milyen is tudok lenni, de egyébként, az emberek olyan apróságokon képesek összeveszni hogy az valami hihetetlen, az meg a másik hogy aki kedvel/szeret valakit, nem fog olyan dolgokat tenni vagy mondani, amivel úgy megbánthatná a másikat, hogy abból már joggal lehetne veszekedés....

23/F

2013. febr. 5. 13:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Cica,mond ezt 5 év mulva is,jó?

Még rajtatok van a rózsaszín köd,még...

2013. febr. 5. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
Én is nagyon büszke voltam arra, hogy az exemmel a 3 évünk alatt 1-2 ingerültebb szóváltásnál meg besértődésnél több sose volt. Igazából azokat sajnáltam le, akik veszekednek. Aztán rádöbbentem, hogy a veszekedés teljes hiánya sajnos pont hogy arról szól, hogy nincsenek szenvedélyes érzések. A közömbösség nem szül indulatot sem, ez logikus most már.
2013. febr. 5. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi is igy voltunk a baratommal,de aztan jotek kisebb vitak utana egyre nagyobbak es most szingli vok..:)
2013. febr. 26. 10:59
 15/17 A kérdező kommentje:
és mennyi idő után jöttek a viták?
2013. febr. 26. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekunk 2ev alatt 3nagyobb vitank volt, a tobbi csak ilyen aprobb szovaltas, egyszoval lenyegtelen dolog. :) ezek az aprobbal inkabb abbol szoktak lenni, hogy nem kapcsoljuk le a lampat, vagy nem huzzuk ki a toltot, nem keszulunk el idpre srb. es epp a masikat ez kicsit bosszantja. Viszont nekunk a 2 ev alatt egyszer sem volt olyan hogy 1 napnal tovabb tartott volna a 'Durca' dolog. Nem tudjuk megallni hogy ne szoljunk egymashoz, n tudunk haragudni egymasra.. en ugy erzem ez a normalis egy kapcsolatban. :)
2015. jan. 12. 10:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok.. nekunk az elso az 4honap korul, a masodik 9-10korul a haermadik az olyan 21-22korul.
2015. jan. 12. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!