Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon furcsa, hogyha a barátommal együtt töltött 5 hónapunk alatt egyszer se veszekedtünk, sőt össze se szólalkoztunk semmin?
Szerintem nem, én olyan vagyok hogy gond nélkül megmondom ha valami nem tetszik, de mégsem fogok olyan dolgokon veszekedni akárkivel is, aminek semmi értelme, csak azért mert valakinek valamiről más a véleménye, az egy természetes dolog, mindenki elmondhatja hogy miről és miért mit gondol, nem muszáj ahhoz a legkevésbé sem veszekedni, főleg olyan dolgokon nem, hogy nem a kedvenc gyümölcslevedet hozzák a boltból, meg mindenféle hétköznapi apróságokon, egy ismeretlen embernek azt mondanám, hogy semmi baj, ilyen apróságok miatt minek veszekedni, nem hogy a barátommal vagy a barátnőmmel, érted, ha valaki egy késsel hadonászna előttem, akkor meg mutatnám hogy milyen is tudok lenni, de egyébként, az emberek olyan apróságokon képesek összeveszni hogy az valami hihetetlen, az meg a másik hogy aki kedvel/szeret valakit, nem fog olyan dolgokat tenni vagy mondani, amivel úgy megbánthatná a másikat, hogy abból már joggal lehetne veszekedés....
23/F
Cica,mond ezt 5 év mulva is,jó?
Még rajtatok van a rózsaszín köd,még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!