Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 18eves lennel penteken, es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 18eves lennel penteken, es eltervezed h NEM tartod meg a szulinapod, de kimész haverokkal iszogatni elhivnád magaddal a baratnődet akivel már lassan 2éve együtt vagytok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 00:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hááát... ez nem jelent túl jót, bár az sem biztos, hogy ügyet kellene belőle csinálni. Ha úgy szeretné kezdeni az estét, hogy csak a haverokkal, hajrá, aztán később te is becsatlakozol. A klasszikus: "a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad"-eset.
2013. febr. 5. 01:14
 12/17 A kérdező kommentje:
csak mi meg nem aludtunk egyutt mert..namindegy szulok.es ma felhoztam h akkor mar itt aludhatna pentekrol szombatra.mert elotte o is ugy irta meg mondta h szeretne meg minden..szombaton meg gondoltam akk iszunk kicsit kint baratokkal vagy vmi.erre azt a valaszt kaptam h nemhiszi h penteken itt alszik mer egy bokorba lesz.celozva ezzel h berugva.nagyonsok alkalommal osszevesztunk azert mert amikor iszik,mintha ott sem lennek.majdnem szakitottunk is ez miatt.ilyenkor meg nem csinaltam semmit ck neztem szomoruan..aztan mar aztis bekopte h o majd HAVEROKKAL megy ki.szal se egyuttalvas,se en..
2013. febr. 5. 01:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Úgy látszik a függetlensége fontosabb Nálad!
2013. febr. 5. 01:18
 14/17 A kérdező kommentje:
rosszul esik..foleg ugy h ugy megy ki barati tarsasagba amube meg nem voltam..szoval a felrt nem is ismerem de o mar elkonyvelte h rosszul ereznem magam.ez azert van mert fiu letere neki van legjobb baratja.mindig edes harmasba jarunk minehova--.-aztis tudja h ez zavar..mer a gyerek nrmkepes valakit szerezni maganak..18es egy komoly kapcsolata se volt sot kapcsolata sem vplt
2013. febr. 5. 01:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát nézd, én levonnám a következtetést a sok esemény után, amit itt leírtál. Nem valószínű, hogy ez valaha változni fog, vagy a függetlenségéhez ragaszkodik (ahogy fentebb írta valaki), vagy pedig nem tölti veled olyan szívesen az idejét, mint te vele. Kell neked egy ilyen pasi? Érezhetően boldogtalan vagy ettől a kapcsolattól, hát tessék lépni egyet kifelé.
2013. febr. 5. 01:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Totál máshogy gondolkodsz mint ő, már ebből látszik hogy nem illetek össze és nem is lesztek sokáig együtt ezt előre megmondom neked.....
2013. febr. 5. 03:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Nézd, egyedüli lányként én sem mennék. Minek? Tényleg rosszul éreznéd magad, meg most miért akarod elrontani a "kanbulit"?

Kicsit idősebb vagyok nálad, de mi is sokszor csinálunk "csajos" meg "pasis" estét, sőt elmondom, hogy mi az én szülinapomon nem is találkoztunk (csütörtökre esett), utána pénteken meg csak a csajokkal mentem bulizni. Hétvégén együtt voltunk. Egy pillanatra sem sértődött meg a párom, sőt ő mondta, hogy menjek csak a lányokkal nyugodtan (mert én alapvetően lettem volna inkább vele). Pedig a 25. szülinapom volt, az se semmi ám :)

25N

2013. febr. 5. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!