Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A városi csajok, miért nézik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A városi csajok, miért nézik le a tanyasi srácokat?

Figyelt kérdés
A barátom tanyán él, és az a tapasztalatom, hogy sokkal értelmesebb, mint az eddigi barátaim akik nagyobb városokban vagy épp a fővárosban élnek.
2009. szept. 4. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem is van tanyasi barátom, s értelmesebb mint a városiak :) Szerintem csak azért, mert nem tudják, a városiak, hogy mostmár milyen az élet a tanyán... Én is csak idén nyáron tudtam meg ;)
2009. szept. 4. 12:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Én biztos nem nézem le.Nekem is volt már falusi barátom.De szerintem tök mindegy hol lakik.Egy városi is lehet egy nagy bunkó. :)Sőt nekem meg az a vélemény hogy a Pestiek bunkóbbak
2009. szept. 4. 12:31
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem gondolom hogy ez helyi kérdés, nem azt nézi egy nő hogy honnan jött, hanem hogy milyen az intelligenciája.

Aki meg ezt nézi, az olyan is, úgygondolom az ilyenek véleményét nem kell figyelembe venni.

Találkoztam bunkó vidékivel, találkoztam bunkó városival is...

7/N

2009. szept. 4. 12:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Miért? Lenézik? Bár gondolom olyan is van, de a normálisabbja nem hiszem hogy ez alapján döntene.

Én lőttem már el azt a bókot hogy "szép vagy mint egy új traktor" ÉS MŰKÖDÖTT! (mondjuk valószínűleg inkább a poén-értéke miatt, de akkor is) Ja amúgy pesti vagyok.

2009. szept. 4. 12:44
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem úgy alapból nem nézik le pont őket. akik lenézik, azok mindenki mást is lenéznek maguk körül. lehet, hogy még magukat is. :)
2009. szept. 4. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Én városi lány vagyok, a barátom falusi. És én is azt vettem észre, hogy sokkal érettebb és normálisabb, mint sok városi fiú. Egyébként én egyáltalán nem nézem le őket. Aki meg lenézi, az inkább nézzen tükörbe.
2009. szept. 4. 15:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Valszeg a panelpatkányoknak fingjuk sincs hogy egy vidéki élet mennyire megtanít a hétköznapokra meg úgy általában élni. Ott az embernek saját magának kell gondoskodnia a környezetéről, és közvetlenebb is a szomszédi viszony, viszont az ilyen típusarc nyálgépeknek erről fingjuk sincs.

Tudod boldogok a lelki szegények...

2009. szept. 4. 17:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert tanyán nincs pláza...
2009. szept. 4. 19:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Jómagam igyekszem nem a lakóhelye, hanem a megnyilvánulásai alapján megítélni az embereket.

Szerencsére nem kevés jó arcot ismerek vidékről, szerintem a csajok is csípik őket. Gondolom hozzáállás kérdése is, aki barátok közé indul az barátokat talál, aki meg patkányok közé azt felfalják a panel kölykei.

Azért a 17:13-as válaszolót megnézném csajozni ezzel a szöveggel mondjuk békáson. Aztán le lehetne vonni a következtetést, hogy biztos csak mert vidéki.

Pedig pont a városszéli lakótelepeken elég fura vidéki-ellenességről beszélni, el nem tudok képzelni olyan csepelit példának okáért akinek ne lennének jó spanjai fürtökben a kisduna mentén.

2009. szept. 5. 03:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére elképzelhetetlen hogy én judapest közelében bárhova ismerkedési céllal menjek, de még pest megyéhez sincs közöm. Az ország majd' legnyugatibb részében élek és kellő megvetéssel vagyok a fővárosi férgek iránt. Csak hogy kölcsönös legyen a magyar virtus, az undor a többivel szemben!
2009. szept. 5. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!