Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok az exetek új párjáról? Nem lepődtetek meg a választásán? Szebbnek/jobban látjátok magatoknál vagy ellenkezőleg?
Rohadtul nem követem, a legutóbbi exemnél a jelenlegi párom jelezte hogy az ex eljegyezte az aktuális csajt.
Én nem tudtam róla az viszon meglepett, hogy ő (mostani) tud róla. (nem ismerik egymást)
Egyikőjüknél nagyon meglepődtem. Átlagos külsővel rendelkezem, de az a csaj totális ellentétem volt viselkedésben és külsőre is. Én magas vagyok, vékony, hosszú barna hajú. Ő kicsi, alacsony, tömzsi, rövid, vörös hajú. Talán neki ő az ideál, nem a magamfajták, van ez így, már az esküvőt tervezgetik. :) Első nagy szerelem volt, az ő életét nyomon követtem, a többieké annyira nem érdekel.
Mostanában azzal szórakozok inkább, hogy facebookon olykor bevillan egy-egy barátnős kép olyan srácokról, akik hajtottak rám, de többnyire nem jött össze. Szinte kivétel nélkül mindegyiknek hasonló adottságú lányokkal lett dolga, mint amilyen én vagyok, nekik viszont gyanús hogy ez az ideál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!