Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érthető ha egy fiú nem nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető ha egy fiú nem nagyon akarja látni azt a lányt, aki visszautasította?

Figyelt kérdés
Mert én nem nagyon akarok ilyen helyzetben tartani a kapcsolatot az adott lánnyal. Emiatt kaptam már negatív megjegyzéseket ismerősöktől
2013. febr. 4. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Érthető.
2013. febr. 4. 18:49
 2/10 fospuska ***** válasza:
100%
kicsit félre kellene tenni a büszkeséget,mert az a csaj nem vétett semmit,csak nem vagy az esete.
2013. febr. 4. 18:52
 3/10 A kérdező kommentje:
2. nem a büszkeségről van szó, csak kínos ezek után látni
2013. febr. 4. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:

teljesen érthető, most miért kéne jópofizni vele?

semmit nem akar tőled, akkor minek jóban lenni, neked tetszik, szóval a "jóban levés" eleve esélytelen.

én sem szeretném látni azt a fiút, akit visszautasítottam, totál kínos lenne. persze nem halok bele, ha elmegy mellettem a folyósón, egy laza köszönés, de ennyi.

2013. febr. 4. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
érthető.én is ezt tenném.nem kellek a csajnak nyilván nem is keresem a társaságát!
2013. febr. 4. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

én az egyik haverom tavaly ilyenkor visszautasítottam, ezután még májusban is bepróbálkozott, de 4 hónappal késöbb úgyse gondolom meg magam, tehát ez is ilyen pasi- dolog... ha egyszer nem jön össze, akkor legközelebb, még ha össze is jönnétek, az max a csaj érzelmi hullámvölgye, vagy a irántad érzett szánalma miatt törthénhet meg (sok példa ezt mutatja), abból meg késöbb semmi jó nem sülhet ki...

és úgy, hogy ezzel a sráccal együtt edzek, vagyis minden nap annyit látom kb, mint az osztálytársaimat, így is 1 évembe telt, hogy szóba álljon velem...

de most jóban vagyunk, meg közbe barátnöje is lett

vagyis nem lehetetlen, hogy jó kapcsolatot tarts vele, de mindkét félnek kellemetlen egy ideig :s

2013. febr. 4. 19:00
 7/10 fospuska ***** válasza:
kínos...? tele van az élet kínos helyzetekkel. és nem kéne elfelejteni,hogy fordulhat a kocka.:)
2013. febr. 4. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:

" és nem kéne elfelejteni,hogy fordulhat a kocka"

Nagyobb baj, hogy a csaj onnantól tudja, hogy ki akartál kezdeni vele ergo ha éppen nincs csávója és kellene valami kacat le fog húzni. Mert tudja hogy megteheti. És általában megteheti. Ezért kell kerülni őket. + rossz emlékek, megaláztatottság érzése, illetve önvédelem hogy ne zúzd le ha látod.

2013. febr. 4. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:

persze, minden LEHET, de nem minden valószínü...

és szerintem majdnem 10 év alatt megismertem annyira, hogy LEHET, hogy akarok töle valamit, de LEHET, hogy nem

annyira meg azért feltalálom magam, hogy ha kell valaki, akkor nem hozzá fordulok

de nem csak hozzá, hanem senkihez, akit eddig visszautasítottam, mert nyilván jó okom volt rá, nem??

de gondolom a kedves kérdezö nem ismeri ennyire, akkor azért más a helyzet

ha nem akarod látni, simán elkerülöd... vagy bepróbálkozol egy barátnöjénél..és akkor már ö sem alar majd látni, probléma megoldva

sajnálom, hogy nem jött össze :(

2013. febr. 4. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:

6-os! Nagyon remélem, hogy mi is eljutunk ahhoz, hogy megint szóba álljon velem...

Van..illetve volt egy barátom akit visszautasítottam.Sajnos azóta hozzám sem szól...pedig nagyon szeretem és hiányzik a társasága, de nem tudok mit tenni.:| Ráadásul mindennap látjuk is egymást mert egy suliba járunk még másfél évig..

Persze megértem én az ő helyzetét is(bár még nem kerültem úgy igazán olyan helyzetbe), biztos kínos neki meg minden..de annyira rossz, ez az elv, hogy "ha nem lesz a barátnőm, akkor már barátok sem maradhatunk"(jó mondjuk nem pont így van..mert tényleg kínos lenne eleinte, de később már nem).

Van egy srác, aki kb 3x bepróbálkozott nálam (még akkor is amikor volt barátom...). Miután visszautasítottam mind3 alkalommal, nem nagyon beszéltünk, de most már nagyon jó barátok vagyunk szerencsére..:))

2013. febr. 4. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!