Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy a szeretődért elhagytad az aktuális párodat?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 15:13
1/9 anonim válasza:
nem kapsz tolem onigazolast, sorry
3/9 anonim válasza:
Értéktelen ember vagy kérdező...
4/9 anonim válasza:
a szeretőből nem szokott felvállalt kapcsolat lenni, szerintem szállj, és hagyd, h kimásszon egyedül a rossz kapcsolatából, ne a te hátadon...
6/9 anonim válasza:
Hogyan definiálod a szeretőt? Ha annak számit, hogy mindkét fél a saját döglődő házasságának a végén pár hónapig összejárt majd lépett és összeköltözött, akkor igen.
7/9 anonim válasza:
Hatos: igen ez simán a szerető kategóriája.
Kérdező: Nem. Mert nem azért hagytam el, mert találtam egy jobbat. S nem azért mert nem próbáltam meg megmenteni a régit.
8/9 anonim válasza:
Aki ilyet tesz az egy gerinctelen féreg
9/9 anonim válasza:
Ilyen nincs. Olyan van, hogy valaki szeretőt tart és közben kilép a stabil, "legális" kapcsolatából, de nem a szerető miatt, hanem mert az a kapcsolat enélkül is életképtelen volt. A szerető csak egy pótszer, pótolja azt, amit a másik nem ad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!