Volt már olyan hogy elhagytad a kabátod?
Figyelt kérdés
Én nemrég elhagytam(vasárnap)egy üzletben.Veletek is volt ilyen?Ha igen,akkor megkerült vagy már nem?
Amúgy éppen kabátokat próbáltam,letettem,és ottmaradt.:(
Közbe odafigyeltem,de vagy 4x biztos próbáltam kabátot.Most ez baromira idegesít :S
Veletek volt ilyen,meglett?
2012. okt. 18. 21:04
1/4 anonim válasza:
Ruházati cikkeket árusító boltban még nem hagytam ott a kabátomat. De ha ilyen történt volna, akkor aznap visszamegyek, vagy ha nem megoldható, akkor telefonálok nekik. Viszont így vasárnap óta ott van? Az nem egy eltűnt dolgok raktára, szerintem nem lesz meg. Esetleg odadobták a használt ruhabolt részletbe, mert azt hiszik, hogy az egyik vevő elszórta a ezt a cikket. Bár a reményt nem szabad feladni, holnap menj be és kérdezd meg, hogy mi lett vele.
2/4 A kérdező kommentje:
Holnap mindenképp bemegyek.Azért nem mentem eddig,mert teljesen abban a tévhitben éltem hogy egy másik helyen hagytam ott. :/
2012. okt. 18. 21:39
3/4 anonim válasza:
Volt, de én szerencsére csak az iskolán belül hagytam el (igaz, annak a legtávolabbi végében), így szerencsére meg is lett.
Mindenképpen menj be és kérdezd meg. Ha esetleg plázában vagy ilyesmi helyen történt, érdemes az információnál is érdeklődni, nem adta-e le valaki, mint talált tárgyat.
4/4 A kérdező kommentje:
Meglett.Tegnap bementem és megvolt :))
köszi :)
2012. okt. 20. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!