Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Lanyok! Ki akarna igy aludni a parjaval? Ki az aki igy is alszik a parjaval?
Ki szeret/szeretne a parjaval igy osszebujva aludni? Ugy ertem, hogy a fiu mellkasan van a csaj feje. A csaj keze a fiu hasan pihenne es a kozelebbi laba(a csajnak) a fiu labara lenne teve. Es a fiu megatkarolnad a lany vallat.
A valaszhoz letszi irjatok a nemetek meg a korotok! Koszi :)
En nagyon szeretnek igy aludni majd a leendo parommal :)
Így biztosan nem, mert túl magas az ember mellkasa, vagy egészségtelen pózban van a gerincem, vagy legurul a fejem.
Mi egymással szemben összebújva szoktunk aludni: az alsó kezünk kinyújtjuk fölfelé, én egy kicsit lecsúszom, így az álla alatt, a nyakánál van a fejem, a felső kezünkkel átöleljük egymást, és a felső lábunkat is áttesszük egymáson (alul van az én lábam, fölül az övé). Érdekes, mert egész kényelmes ez a póz, csak néha nem kapok levegőt, de amúgy nagyon jó :)
24N
Férfi vagyok és imádom ezt :) Jajj, anno is, hogy imádtam, amikor a barátnőim így hozzám bújva aludtak el. Elgyengülök ilyenkor :) Nagyszerű érzés így aludni :) Nem folytatom, mert elcsöpögök :D
Most sajnos jó ideje nincs már barátnő. Komolyban utazom csak.
F25
Mi minden nap így alszunk el a feleségemmel!
Mindkét félnek megnyugtató...
Szoktunk így aludni Kedvesemmel, Ő tud háton is aludni s nem horkol szerencsére. Ezt azért szeretem, mer hallom, ahogy dobog a szíve, s megnyugtat. De van, h oldalt fekve hátamhoz bújva, s Ő átkarol, szeretem a közelségét. Képek közül, 1,2,6 is alszunk így. Ja és persze simogat, szeretek úgy elaludni, néha én is Őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!