Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek belém szerelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek belém szerelmes, vagy az exéhez kötődik még mindig?

Figyelt kérdés

Eleg regota isnerem, lassan mar fel eve (neten) eloszor szo sem volt arrol, hogy osszejojjunk, vagy csak egyaltalan talalkozzunk, de akarhanyszor rairtam, mindig azt a temat hozta fel, hogy mennyire a padlon van, aztan talalkoztunk.mult heten (azota 2x ) az elso alkalomkor sokszor felhozta a temat, hogy mennyire szemet volt a csaj stb, masodszirra szobakerult de nem annyiszor. Aztán bevalotta nekem hogy nagyon szeret es hogy velem akar lenni hianyzok neki stb. Nekem ez furcsa, hogy ennyi idő alatt belém szeressen (alapbol sem vagyok az a nagyon szeretheto tipus mert nagyon szotlan vagyok) en meg nem erzek iranta semmit, csak kedvelem. De nem akarom hogy csak egy potlek legyek neki, hogy igazabol nem is engem szeret, csak probalja kitolteni velem az urt amit az exe hagyott.. Mert jo.. 3 ev nem keves, mar jo egy eve szakitottak. Es megértem őt is, csak nem tudom..

Ti hogy latjatok ezt? A valaszokat koszonom.

2013. febr. 3. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincsen még túl rajta. Különben nem róla beszélne. Az meg fura hogy te miért is hiányzol neki. Sajnos csak arra kellenél neki, hogy felejtsen.
2013. febr. 3. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:

"en meg nem erzek iranta semmit, csak kedvelem"

Innentől kezdve a többi nem mindegy?

2013. febr. 3. 23:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, nekem idő kell, hogy valakibe beleszeressek, nala meg nem tartok ott, de ha tobb idot toltok vele, lehetseges hogy kialakul ez az erzes..
2013. febr. 3. 23:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocs, ne haragudj, de ez így nem működik. Mi az, hogy idő kell? Mihez? Ahhoz, hogy szeress, vagy legalábbis úgy tegyél?

Én sajnos együtt élek egy olyan nővel, aki anno ugyanezt mondta. Aztán rá kellett jönnöm, hogy hiába várom azt az időt, az az idő soha nem fog eljönni.

2013. febr. 4. 00:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Meg csak ketszer talalkoztunk.. A szerelem nem megy csak ugy elso latasra.. De mint irtam nagyon nedvelem ami nalam egyenlo azzal, hogy nagy esellyel szerelem lesz belole..
2013. febr. 4. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!