Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ez egy szülőtől? Mi volt ezzel a célja?
A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt. Bemutatott a szüleinek. Beszélgettem az anyjával, (a barátom akkor nem volt jelen) és olyanokat mondott, ami éppen nem jó fényben tünteti fel a barátomat, meg hogy az előző barátnők sem tudták irányítani, ... hogy ilyen olyan amolyan a fia (néhány negatív dolog), valamint hogy nem éri meg hogy könnyet hullajtsanak érte (a lány)!
(De az előző beszélgetésekből az jött le, hogy szereti a fiát! Tehát szerintem nem azért mondta mert nem szereti! )
De akkor miért???
Kicsit olyan érzésem volt mintha azt akarná tudatni velem, hogy nem lesz ez hosszú életű, ne várjak sokat ettől a kapcsolattól, megpróbálhatom de mindhiába!
Most ezzel nekem akart jót? Vagy most mi van? Ilyennel még nem volt dolgom! Szerintetek?
Benne van a válasz is amit leírtál.
"Kicsit olyan érzésem volt mintha azt akarná tudatni velem, hogy nem lesz ez hosszú életű, ne várjak sokat ettől a kapcsolattól, megpróbálhatom de mindhiába!"
csak reálisan látja a saját gyerekét :D
amúgy nem teljesen normális,lehet,hogy nem csíp,és ezzel próbálja rontani annak az esélyét,hogy együtt maradtok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!