Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon igazat mond?

Figyelt kérdés
A barátom ki jelentette hogy nem szeretné hogy át menjek hozzá a következő hétvégén mert szeret egyedül lenni. Azt mondja ilyenkor gondolkodik nem is facebook-ozik vagy ilyesmi, olvas meg ilyenek. Arra gyanakszom hogy csajhoz megy. Tudom hülyeség de elég sok jó csajt ismer és elég sok csaj le is feküdne vele szívesen ezt így ki is jelentették. Van okom gyanakodni? Szerintetek hazudik nekem?

2013. febr. 3. 18:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ez nagyon durva, nagyon köszi a jó ötletet meg is fogom őt lepni:) ;)
2013. febr. 4. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Sok sikert! Majd írd meg mi volt! :)
2013. febr. 4. 16:00
 13/16 A kérdező kommentje:
köszike rendben:))
2013. febr. 5. 19:55
 14/16 A kérdező kommentje:
na fejlemények vannak:) csináltam egy másik facebook-ot és úgy csinálok rajta mint ha egy szomorú lány lennék akinek kell egy fiú, magyarul másik személyiségben flörtölök a barátommal de ő nem tudja hogy én vagyok az és direkt meg figyelem hogy miket válaszol, am meg kérdeztem tőle hogy át ugorhatnék-e valamelyik nap és egyből bele ment nem hazudott semmit hogy nem lehet vagy ilyesmi, hát ennyi a sztori:)
2013. febr. 6. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Másik face? és képed is van fent? Én is gondoltam ilyenre, csak kép nélkül elég hiteltelen lenne... hogy valós személyiség..
2013. febr. 6. 20:28
 16/16 A kérdező kommentje:
elég csak egy profil kép, legalább is nálam be vállt mert be vette az egészet, minden félét ki találtam sulival munkával várossal és egyébbel kapcsolatban és nagyon be vállt, ajánlom mindenkinek de nagyon óvatosan kell csinálni mert nagyon könnyen le lehet bukni, én egyszer azt hittem hogy le buktam mert pont akkor hívott fel engem amikor a másik face-en beszélgettünk
2013. febr. 7. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!