Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektem milyen a kapcsolatotok a párotokkal, mennyit vagyok együtt, mennyit beszélgettek, mennyit csókolóztók, stb? (20/F)
Milyen dicséreteket mondtok neki, hogy becézitek, milyen sűrűn mondjátok h szeretlek..?
Szoktatok -e virágot venni neki vagy egyéb ajándékokat és milyen sűrűn?
Köszi a válaszokat! :)
Dehogy lett hosszú :)
Köszi mindenkinek :)
Nem tökéletes a kapcsolatunk,de mind a ketten próbálunk jobb irányba változni :)
Sajna elég akaratos mind a kettőnk, ráadásnak az élet más területén ő úgymond 'felettem áll' mivel ő a sportegyesület vezetője/mesterem/, ahol edzek... megszokta ezt a helyzetet,ami ott nem is probléma,de a magánéletben igen...
Egyébként mi már jó pár éve együtt vagyunk,de még mindig minden nap találkozunk,ha más nem egy puszira,de a találkozás nem maradhat el,max utazás miatt. :)
Csók is mindig van,sokszor öleljük meg egymást, vagy bújunk oda a másikhoz, és szinte napi szinten éreztetjük egymással,hogy fontos a másik :)
Telefonon is naponta többször beszélünk,reggel és este minimum, már nagyon megszoktuk,hogy mindig mindent először egymással beszélünk meg,így ha bármi is történik,egyből hívjuk a másikat :)
Értékesebb ajándékokat ünnepekkor szoktunk egymásnak venni, de megszoktuk lepni egymást kis apróságokkal..tényleg nem nagy dolgok,csak mondjuk,ha megyek boltba,szinte mindig megveszem a kedvenc csokiját :)
Most is megleptem csakúgy egy kicsit nagyobb ajándékkal,még régen mondta,hogy tetszenek neki a régi, különleges pénzek,úgyhogy megvettem neki az egyik legrégebbi magyar pénz replikáját, tök örült :))
Nem tökéletes a kapcsolat,sőt...de szeretjük egymást azt hiszem :))
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!