Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem bírok megbízni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírok megbízni benne? Annyira szeretnék de nem megy

Figyelt kérdés

olyanokat csinál,hogy fent van chat-en és másoknak írkál,hogy milyen szép és hogy szívesen megismerkedne vele,vagy például e-mail-ezik egy idegen lánnyal.mindig azt mondja,hogy bízzak már meg végre benne.én sosem csináltam ilyet.nekem ez nagyon rossz érzés.önbizalom romboló.azt érzem,hogy már nem is én kellek neki,de ha felmerülnek ilyenek akkor azt mondja,hogy nincs semmi baj velem és hogy szeret.

19/L

2013. febr. 3. 16:29
 1/2 A kérdező kommentje:
nagyon sokat sírok emiatt,úgy,hogy ő nem tud róla.félek elveszíteni
2013. febr. 3. 16:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen volt. A szemem előtt írogatott facebookon számomra ismeretlen csajok képeihez, hogy "de gyönyörű vagy tubikám" és egyebek, szivecskével a végén... Alapból nem tetszett, nekem ilyeneket addig sosem mondott, de egy darabig tűrtem. Aztán kiderült, hogy egyikőjükre a párom hajtott, másikójuk meg a páromra hajtott és akkor közöltem, hogy na ezeknek a "barátságoknak" vagy vége lesz, vagy én lépek le. Oké nem kértem, hogy szakítsa meg velük a kapcsolatot, csak kontrollálja már magát, neki még is hogy esne, ha az anno kiszemeltjeimmel legjobb pajtik lennénk és ilyeneket írogatnék nekik!?

Hisztiztem érte egy pár sort az első hónapokban, aztán végre megértette, hogy miről is beszélek és leszokott róla, tartja a két lépés távolságot a haverinákkal, ahogy én is a haverokkal.

2013. febr. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!