Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy/hol ismerkedjek?
nemrég kerültem teljesen új városba.. a sulimba járó embereken kívül alig ismerek pár embert?? hol ismerkedhetnék?? időm sincs nagyon elmenni erre arra mivel koleszos vagyok és 4re bent kell lennünk.. buliba nem nagyon szoktam eljárni és nem is tervezem mivel nem vagyok egy "party k.va" .. neten ismerkedni meg szánalmas..:)
akkor hol vagy hogyan?? amugy nem vagyok nagy ismerkedő tipus.. szóval nem szoktam csak úgy idegenekhez oda menni és nem is nagyon merek.. 16/L
"neten ismerkedni meg szánalmas"
Nem feltétlenül igaz ez, bár a legtöbb ilyen oldalon a férfiak csak b@szni akarnak a te korodban.
Hát akkor így tényleg nehéz :/ Ezt a 4 órát nem is értem. Ez szinte semmi... 6 óra normálisabb lenne.
Akkor marad a net, meg az a kis szabadidő. Barátnőidtől kérj segítséget, hogy mutassanak be téged az ismerőseiknek. Nagyon nincs ötletem nekem se :/
Melyik város?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!