Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész nap nem írt a pasim. Szerintetek miért?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel 10 beszélgettünk majd irta, hogy pillanat..aztán irtam egy jó 2 órán belül, hogy hova lett de ő nem írt..aztán felhívtam olyan 20 óra körül és mondta, hogy elszállt a nap és, hogy ne haragudjak...szerintetek ez normális, hogy egész nap nem ír? Mit csináljak?2013. febr. 3. 13:14
1/11 anonim válasza:
Az én barátomnak is van 35432532 tennivalója, megértem, hogy nem tud egész nap rajtam csüngeni.
2/11 anonim válasza:
Szerintem ennek a kapcsolatnak vége.
3/11 anonim válasza:
Ha dolga van akkor legalább írhata volna, hogy nem ér rá, mert dolga van. Ha ez így van akkor a pasid nem egy IQ fighter. Vagy ennyire bunkó, hogy lesz*r téged. Több okot nem tudok.
4/11 anonim válasza:
bunkó!!! csak ennyit írt, hogy pill, és eltűnik?? akkor miért nem köszönt el? mit szórakozik ez veled??
5/11 anonim válasza:
Én mindig írok a barátnőmnek, hogy hol vagyok vagy mi van velem, hogy ne aggódjon és tudja, hogy épp mit csinálok. Szóval megpróbálok vele foglalkozni akkor is ha épp nem érek rá. Legalább akkor tudja, hogy miért nem. Ezt bunkóságnak tartom.
6/11 anonim válasza:
Mondjuk annyi esetleg előfordulhat, hogy letudta írni pill, mert hívta valaki és nem tudott visszaérni órákon át mivel nem önszántából ment el. Ez még lehet magyarázat, de kétlem.
7/11 anonim válasza:
szerintem meg normális, mert egész nap nem volt ideje, de a nap végén bocsánatot kért tőled. Az lett volna a gáz, ha ezt nem teszi, úgyhogy szerintem meg nem bunkó, csak elfoglalt..
8/11 anonim válasza:
Úgy látom sokan nem tudják értelmezni a kiirást. Azt irta a srác,h "pillanat". Ha tudom,h egész nap nem fogok ráérni, normálisan elköszönök. Másrészt, sztem mindenkinek van 1 perce a szerelmére, és az távol áll a rajta csüngéstöl.
9/11 anonim válasza:
NEm érdekled őt eléggé az a helyzet.. nálam is volt ilyen nem is tartott sokáig.. egyet értek az előttem hozzászólókkal mert én is voltam ilyen szituban, elköszönni el kellett volna neki! Olyan nincs, hogy nem volt ideje.. az meg, hogy este bocsánatot kért... na... nálam is ez volt és mire mentem vele? üres szavak... nincs mögötte valódi érzelem és tartalom... mióta vagytok együtt? Lehet le kellene ülnötök átbeszélni a kapcsolatotokat..sőt!!! biztos... valószínű, hogy te vagy az aki ebben a kapcsolatban akinek többet számít a másik...
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) 2 hónapja vagyunk egyutt :)
2013. febr. 3. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!