Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy egyedül fogtok maradni életetek végéig?

Figyelt kérdés
Én sajnos most is azt érzem .. 16/F
2013. febr. 3. 10:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

16 évesen? Ne fárassz már...

Ha 35 lennél, akkor még megérteném.

Amúgy nem, soha nem éreztem ilyet.

2013. febr. 3. 10:50
 12/24 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nehez komolyan venni a kerdesedet.
2013. febr. 3. 10:53
 13/24 anonim ***** válasza:
16 évesen még egy kicsit korai ilyesmit kijelenteni.Szinte még ott a cumi a szádban,mit akarsz te?:D
2013. febr. 3. 10:55
 14/24 anonim ***** válasza:
35 évesen, amikor elváltam, akkor így éreztem, mert azt hittem, hogy minden korombéli lány foglalt. Aztán rájöttem, hogy nem is kell foglalkoznom az életkorral. A fiataloknak vonzó vagyok, az idősebbek pedig szintén elváltak.
2013. febr. 3. 11:02
 15/24 anonim ***** válasza:
sajnos én is ezt érzem :( a fiú akit szeretek foglalt, azt meg nem érzem h mást meg tudnék szeretni :(
2013. febr. 3. 11:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Még szerencse hogy az ember egyedül is képes élni, így akkora probléma nincsen.
2013. febr. 3. 11:09
 17/24 anonim ***** válasza:
jaja :(
2013. febr. 3. 11:20
 18/24 Laylah ***** válasza:

Kérdező, én megértelek. A te korodban én is ezt éreztem, és nagyon sokat szenvedtem a gondolattól. De hidd el, amint összejön egy kapcsolat, ezt teljesen el is fogod felejteni :) addig is maradj erős, jókedvű, igyekezz minél több időt a barátaiddal tölteni, addig sem vagy egyedül :) amikor én is ebben voltam, mint te, azt hittem, hogy ezzel egyedül vagyok. Most, évekkel később látom csak általatok, hogy tinikorban azért nem kevés ember éli át ezt. Sajnos. De hidd el, túl leszel rajta, csak idő kérdése :)

22/L

2013. febr. 3. 11:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Sok ember érzi ezt így, mit ahogy már írták előttem, és igazuk van, abban is, hogy ez meg fog változni. Talán azért érezhetsz így, mert a környezetedben a legtöbb embernek van valakije, de neked még nincs. Ez nem gond, azok a kapcsolatok is nagy valószínűséggel véget érnek(tisztelet a kivételnek). Tudom, ez közhely, de próbálj meg eljárni ismerkedni, és hidd el ez az érzés változni fog. Sok sikert, hajrá! :)
2013. febr. 3. 12:31
 20/24 anonim ***** válasza:

Én 25 évesen érzem azt sokszor, hogy bár van egy nagyon hosszú ideje tartó párkapcsolatom, folyton magányosnak érzem és fogom érezni magamat.

De aztán van barátokkal, és Vele 1-1 olyan pillanat, ami Olyan. És akkor az jó:-)

16 évesen ez ellen úgy tudsz tenni, ha sokat jársz emberek közé, "kiválogatod" azokat az embereket, akikkel őszinte kapcsolatod lehet/van és igyekszel velük minél több időt eltölteni. Az én mindennapjaimban legalábbis ezek a kulcsemberek adnak erőt; hogy bármikor bármi történik, hozzájuk fordulhatok és kaphatok olyan tanácsot vagy éppen csak ("csak") intenzív törődést, amitől visszajön az életkedvem.

Nem mindig könnyű megtalálni az ilyen embereket, de 16évesen éppen jó helyzetben vagy, mert sokaknak ekkorra már benő a feje lágya, de még elég nyitottak életre szóló barátságok megkötésére (persze ezt akkor és ott még senki se tudja:-))

2013. febr. 3. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!